Tgrt Haber
14 Aralık 2021 17:38

Alişan yeni programında gözyaşlarına hakim olamadı

Ekranların sevilen yüzü Alişan'ın TRT ekranlarında yeni başlayan programında ilk konuğu Demet Akalın ve Hakan Taşıyan oldu. Alişan yayın hayatına yeni başlayan programının ilk bölümünde duygusal anlar yaşandı. Vefat eden abisinin stüdyoda olan fotoğrafını eline alan Alişan gözyaşlarına boğuldu.

Alişan yeni programında gözyaşlarına hakim olamadı
alişan,program

Alişan TRT'de başlayan programıyla yeniden ekranlara döndü. Alişan ile Hayata Gülümse programının ilk konuğu, ünlü sunucunun her daim yanında olan ve daha önce beraber program yaptığı arkadaşı Demet Akalın oldu. Hakan Taşıyan'ında konuk olduğu programda gözyaşları sel oldu.

ABİSİNİN FOTOĞRAFINI GÖREN ALİŞAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

TRT ekranlarında yayın hayatına başlayan Alişan ekranlara geri döndü. Programının ilk bölümünde duygusal anlar yaşayan Alişan gözyaşlarına hakim olamadı. Programın ilk konuğu olan ve Alişan'ı asla yalnız bırakmayan arkadaşı Demet Akalın sunucu Alişan'la beraber gözyaşlarını tutamadı.

Alişan yeni programında gözyaşlarına hakim olamadı

Stüdyoda bulunan rahmetli abisinin fotoğrafını gören Alişan ağlamaya başladı. O an da sürpriz yapan Alişan'ın abisinin çocukları stüdyoya gelerek amcalarını yalnız bırakmadı. Bu anlara şahitlik eden ekran başındaki birçok seyirci de duygu dolu anlar yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...