Tgrt Haber
16 Ekim 2021 20:18

Alişan’a velilerden park tepkisi

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle kardeşini kaybeden Alişan yeğenlerine sahip çıkmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı, yeğenlerini okuldan almaya kendisi gidiyor ancak okul önüne araç park eden Alişan’ın davranışı bazı velilerin tepkisini çekti.

Alişan’a velilerden park tepkisi
Alişan,Selçuk Tektaş,koronavirüs,

Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş 41 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Kardeşinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmayan Alişan,ayakta durmakta zorlanmış ve gözyaşlarına hakim olamamıştı. Alişan'ın ve ailesinin haykırışları herkesin yüreğini burkmuştu.

“ARTIK 4 ÇOCUĞUM VAR"

Cenaze sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımla acısnı kelimelere döken ünlü sanatçı, "Ağabeyim bizi öksüz bıraktın gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın, her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım? 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu; Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet. Seni çok seviyorum ağabeyim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um. Seni çok seviyorum, Allah'ım mekanını cennet eylesin inşallah..." ifadelerini kullanmıştı.

VELİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Yeğenlerinle ilgilenmeye devam eden Alişan, aynı okulda okuyan iki yeğenini bizzat okula bırakıp alıyor. Davranışı ile takdir toplayan Alişan’ın yaptığı davranış ise velilerden tepki gördü. İddialara göre çocukların okul çıkış saatinde park edecek yer olmayan ve trafiğin kilitlendiği Levent'teki bir özel okulun hemen önünde kuka konarak yer tutulduğunu gören veliler, bu duruma tepki gösterdi. Servis araçları ve anne babaların araçları nedeniyle bölgede kimse araba park edecek yer bulamazken, kapının önündeki yerin kimin için tutulduğunu sorgulayan veliler, daha sonra o yere Alişan'ın özel aracıyla gelip park ettiğini gördüler.

TEPKİ SONRASI BİR DAHA YAPMADI

Yerin Alişan'ın şoförü tarafından tutulduğu ve daha sonra şarkıcının geldiğini öğrenen veliler, yüksek sesle bu duruma itiraz ettiler. Arabasının içinde bulunan Alişan, tepkilerin çoğalması üzerine okul önünden aracıyla uzaklaştı. Yaşanan bu olaydan sonraki günlerde Alişan’ın, velilerin 'park' eleştirilerini dikkate aldığı ve şoförüne okul önünde artık yer tutturmadığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...