Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2021 00:12

Almanya’nın konuştuğu Türk ses Zeynep Avcı’dan yeni başarı

Almanya’da yayınlanan 'The Voice of Germany' yarışmasında söylediği şarkılar ile damga vuran Türk yarışmacı Zeynep Avcı, yeni bir başarıya daha imza atarak adından yine söz ettirdi.

Almanya’nın konuştuğu Türk ses Zeynep Avcı’dan yeni başarı
Almanya,Zeynep Avcı,Kıyamam,,yalan,,şarkı,

'The Voice of Germany'de yayımlanan yarışmada Türk kökenli Zeynep Avcı’nın söylediği şarkılar dinleyenleri mest etti. İlk turda söylediği Tan Taşçı’nın ‘Yalan’ adlı şarkısı ile sadece Almanya değil Türkiye’de de büyük ses getiren Zeynep Avcı bir üst turda Zerrin Özer’in ‘Kıyamam’ adlı şarkısını söyledi. Zeynep Avcı, güçlü yorumuyla çeyrek finale kaldı.

ZEYNEP’İN KOÇU OLARAK TANIYORLAR

Avcı’nın takımında bulunduğu jüri üyesi Johannes Oerding, Avcı’nın çok hayranı olduğunu ifade ederek, “Berlin’de bir dönerciden döner almak için içeri girdiğimde kimse, beni ben olduğum için tanımıyor, Zeynep’in koçu olarak tanıyor” dedi. Dakikalarca alkışlanan Johannes, Avcı’ya hayran kaldığını sözlerine ekleyerek, “Sen ömrün boyunca birçok ünlü sanatçıya ulaşmak için, onlar gibi olabilmek için mücadele ettin ve bunu duygusal olarak her şartta başardın. Bu sebeple sana müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

Almanya’nın konuştuğu Türk ses Zeynep Avcı’dan yeni başarı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...