Tgrt Haber
06 May 2022 21:19 - Güncelleme : 06 May 2022 21:32

Amber Heard'den kan donduran Johnny Depp ifadesi: Şiddetin detaylarını gözyaşları içinde anlattı

Amber Heard ile Johnny Depp arasındaki tartışmalı boşanma davası devam ederken genç kadından herkesi şaşırtan bir itiraf daha geldi. Avustralya dönüşü hayatının en büyük korkusunu yaşadığını söyleyen Heard, eski eşi tarafından cinsel saldırı ve şiddete uğradığını mahkemede gözyaşları içinde anlattı.

Amber Heard'den kan donduran Johnny Depp ifadesi: Şiddetin detaylarını gözyaşları içinde anlattı

Amber Heard, eşi Johnny Depp tarafından açılan hakaret davasında verdiği ifadede yaptığı itiraflarla tüm magazin dünyasını altüst etti. Depp ile evlendikten kısa bir süre sonra ünlü oyuncunun Karayip Korsanları filminin çekimleri için Avustralya’ya gittiklerini, eşinin bu gezi sırasında kendisine saldırdığını söyledi.

"ONUN YÜZÜNDEN PARMAĞIM KOPTU"

Depp’in, kendisinin yüzüne vurduğunu, odanın diğer tarafına fırlattığını, geceliğini yırttığını ve boynunu sıktığını söyleyen Heard, mahkemede ifade verirken gözyaşlarına boğularak “Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım” dedi.

Amber Heard'den kan donduran Johnny Depp ifadesi: Şiddetin detaylarını gözyaşları içinde anlattı

Heard’ün bahsettiği Avustralya’da yaşanan olay, eş istismarı suçlamalarına odaklanan davada kilit bir tartışma konusu haline gelirken Depp ise sağ elinin orta parmağının bir kısmının Heard yüzünden koptuğunu öne sürdü.

ŞİŞELE CİNSEL SALDIRI İDDİASI

Heard, kavga sırasında Depp’in ona şişe fırlattığını, ardından yine bir şişeyle cinsel saldırıda bulunduğunu, saldırı sırasında şişeyi göremese de daha sonra nesnenin ne olduğunu anlayabildiğini söyledi. Heard ayrıca ifadesinde, Depp’in kendi parmağını keserek parçalara ayırdığını, saldırıdan sonra ise evin o bölgesine döndüğünde duvarlarda kan ve boyayla yazılmış mesajlar bulduğunu anlattı.

Amber Heard'den kan donduran Johnny Depp ifadesi: Şiddetin detaylarını gözyaşları içinde anlattı

Depp ise ifadesinde, Heard’ün yumruklayarak, nesneler fırlatarak şiddet uygulayan kişi olduğunu söyledi. Mahkeme belgelerinde Heard, kendisini veya kız kardeşini savunma dışında Depp’e vurduğunu reddetti.

NE OLMUŞTU?

Heard’ün 2018’de kaleme aldığı ve ismini vermeden “kadın döven” olarak tanımlandığı bir yazıyı gören Depp, yazının kendisini işaret etmesi üzerine milyon dolarlık pek çok projeden olduğunu belirterek, Heard’ün kendisine iftira attığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu.

Çiftin boşanmasının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen devam eden davada tüm bu iddialar değerlendirilirken, çiftin tüm özel hayatının ortaya dökülmesi ve her ikisinin de Hollywood’daki konumu davanın dünya basınının gündemine oturmasına neden oldu.

Duruşmaya önümüzdeki haftaya kadar ara verilirken Heard’ün ifadesine 16 Mayıs’ta devam edeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...