Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Nisan 2022 08:09 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 08:30

Amina Muaddi kimdir? Rihanna Asap Rocky ayrıldı mı? Bebeğin doğuma günler kala şaşırtıcı iddia!

Rihanna Asap Rocky ayrıldı iddiası tüm dünyada yankı uyandırdı. Anne olmak için gün sayan başarılı yıldız bebeğinin babası ile yollarını ayırdığı söyleniyor. Mayıs 2021'den bu yana birlikte olan çiftin yakın zamanda bir bebekleri olacak. Ayrılığın arka planında ise tüm dünyanın ayakkabı markası ile tanıdığı Amina Muaddi olduğu iddia edildi. Peki Amina Muaddi kimdir? Amina Muaddi kaç yaşında ne iş yapıyor?

Amina Muaddi dünyaca ünlü Bella ve Gigi Hadid, Kim Kardashian, Kylie Jenner ve Rihanna gibi isimlerle çalışan ayakkabı tasarımcısı.
Amina Muaddi dünyaca ünlü Bella ve Gigi Hadid, Kim Kardashian, Kylie Jenner ve Rihanna gibi isimlerle çalışan ayakkabı tasarımcısı.

Dünyaca ünlü şarkıcı ve Rapçi Asap Rocky ayrıldı iddiası hayranlarını hayrete düşürdü. Bebeğini kucağına almak için gün sayan çiftin Amina Muaddi nedeniyle ayrıldığı iddia edildi. Peki Amina Muaddi kimdir, kaç yaşında?

AMİNA MUADDİ KİMDİR?

Amina Muaddi 2 Haziran 1987 yılında dünyaya geldi. Romanya asıllı moda ve ayakkabı tasarımcısı, sosyal medya fenomenidir. Rihanna başta olmak üzere Kendall Jenner, Hailey Bieber gibi ünlüler ile işbirliği bulunan genç modacı Amina Muaddi günümüzde aynı isimli ayakkabı markasıyla tüm dünyada tanınıyor. 9 yaşından itibaren modaya ilgi duyduğunu söyleyen Muaddi Milano'daki Avrupa Tasarım Enstitüsü'ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Vogue için stilist yardımcısı olarak çalıştı.

Amina Muaddi kimdir? Rihanna Asap Rocky ayrıldı mı? Bebeğin doğuma günler kala şaşırtıcı iddia!

Özellikle ayakkabı tasarımına ilgi duyan Amina Muaddi 2013'te Milano'ya döndükten sonra Muaddi, o yıl Milano Moda Haftası'nda öne çıkan lüks marka Oscar Tiye'nin kurucu ortağı oldu. Daha sonra Paris'e taşındı ve Alexandre Vauthier ile ayakkabı koleksiyonunda tasarımcı olarak çalıştı. 2017 yılında tasarımcı Oscar Tiye'den ayrıldı ve kendi adını taşıyan markasını piyasaya sürdü.

AMİNA MUADDİ RİHANNA İŞ ORTAKLIĞI

Amina Muaddi 2018 yılında Fenty'nin kreatif direktörü Jahleel Weaver ile iletişime geçerek Rihanna ile işbirliği hikayesine başlıyor. Jahleel Weaver iki kadının arkadaşlığı hakkında ''Kusursuz zevkinin yanı sıra, Amina ve Rihanna'nın bağlantısı arasında gerçekten önemli olduğunu düşündüğüm bir şey… İkisi de modern kadınlar için tasarım yapan modern kadınlar'' ifadelerini kullandı. 2018 yılında Muaddi, Rihanna tarafından Fenty için ayakkabı tasarlaması için işe alındı ve ilk koleksiyonları Temmuz 2020'de piyasaya sürüldü.

Amina Muaddi Aralık 2020'de rapçi Asap Rocky ile bir koleksiyon üzerinde işbirliği yaptı.

RİHANNA ASAP ROCKY AYRILDI MI? 

 Amerikalı rap şarkıcısı Asap Rocky ile ilk çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan Rihanna, bu ay Amerikan Vogue kapağına çıktı. Rihanna bebeğinin babası hakkında ''Zamanla benim ailem oldu. Annem de ilk andan veri ona bayılıyor. Aramızda şeffaf bir ilişki var.  Asap ile hedefler, korkular ve özgüvensizler hakkında açıkça konuşabiliyorum'' ifadelerini kullanmıştı. Dün gece sosyal medyada çiftin Amina Muaddi nedeniyle ayrıldığı iddia edildi. 

Amina Muaddi kimdir? Rihanna Asap Rocky ayrıldı mı? Bebeğin doğuma günler kala şaşırtıcı iddia!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...