Tgrt Haber
12 Ocak 2019 12:54

Arda Kural'dan üzücü haber

Onur Akay, oyuncu Arda Kural hakkında üzücü bir haber paylaştı. Akay, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda psikonevroz teşhisi konulan Arda Kural'ın rahatsızlığının yeniden nüksettiğini duyurdu.

Arda Kural'dan üzücü haber
arda kural,,psikonevroz,,arda kural kimdir,

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Arda Kural'un rahatsızlığının yeniden nüksettiğini duyurdu.

2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılarak tedavi gören ve kendisine Psikonevroz teşhisi konulan ünlü oyuncu Arda Kural’ın rahatsızlığının nüksettiğini belirten Akay, “2008 yılında son filminden parasını alamayınca depresyona girmişti Arda Kural… Önceleri tedavi olmayı kabul etmemişti. 2012 yılında ise Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin K2 Servisi’ne yatırılmış ve Kural’a ‘Psikonevroz’ teşhisi konulmuştu. Arda, günde 3 ilaç kullanıyordu ve tekrar işi ile ilgili gelişmeler yaşayınca durumu iyiye gitmeye başlamış ve düzelmişti. Ancak projelerde yer bulamayan Arda’nın hastalığı yeniden nüksetti ve bitkin bir şekilde metrobüslerde ve minibüslerde dolaşıyor. Günlerdir aynı kazağı giyiyor, telefonunu bile kullanamıyor. Sosyal medya adresleriyle bile ev arkadaşı ilgileniyor.” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...