Tgrt Haber
18 Şubat 2019 15:24

Arda Turan-Berkay davasında yeni gelişme! Berkay dilekçe verdi

Arda Turan ile davasında aylık gelirini bin lira olarak beyan eden Berkay gelir beyanıyla ilgili mahkemeye bir dilekçe verdi.

Arda Turan-Berkay davasında yeni gelişme! Berkay dilekçe verdi
arda turan,,berkay,

Arda Turan ile davasında aylık gelirini bin lira olarak beyan edip herkesi şaşırtan Berkay, yeni bir dilekçe verdi. Şarkıcı, 'O rakamı sehven söyledim, aylık gelirim 250-350 bin lira arasında' dedi.

Ünlü şarkıcı Berkay, bir mekanda kavga ettiği Arda Turan'dan şikayetçi olmuştu. Turan'ın yargılandığı davanın ilk duruşması sırasında Berkay'ın "Aylık gelirim bin lira" demesi şaşkınlık oluşturmuştu.

Ünlü şarkıcı, gelir beyanıyla ilgili mahkemeye bir dilekçe verdi.

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Berkay, dilekçede şu ifadeleri kullandı: "30 Ocak'taki duruşmada kimlik tespiti sırasında, aylık gelirim sehven bin lira olarak bildirilmiştir. Sanatçı olmam sebebiyle, aylık gelirim değişmekte olup, aylık ortalama 250-350 bin lira gelirim bulunmaktadır."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...