Tgrt Haber
10 Ekim 2018 14:28

Arda Turan İle Berkay NEDEN KAVGA ETTİ? | Arda Turan, Berkay'a ne dedi? Berkay Kimdir? Özlem Ada Şahin Kimdir?

Arda Turan İle Berkay Neden Kavga Etti? | Arda Turan, Berkay'a ne dedi? Berkay Kimdir? Özlem Ada Şahin Kimdir? Magazin gündemine bomba etkisi oluşturan bir haber düştü. Arda Turan İle Berkay yumruk yumruğa kavga etti. Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e asıldığı iddia edildi. Bu durumla ilgili olarask Özlem Ada Şahin ne dedi? Özlem Ada Şahin hangi açıklamalarda bulundu? Peki kavga neden çıktı? Arda Turan İle Berkay Neden Kavga Etti? | Arda Turan, Berkay'a ne dedi? Berkay Kimdir? Özlem Ada Şahin Kimdir? İşte olayın detayları...

Arda Turan İle Berkay NEDEN KAVGA ETTİ?  | Arda Turan, Berkay'a ne dedi? Berkay Kimdir? Özlem Ada Şahin Kimdir?
arda turan,arda turan berkay,arda turan kavga,berkay,berkay kimdir,arda turan neden kavga etti,arda turanla berkay neden kavga etti,arda turan ile berkay neden kavga etti

Arda Turan İle Berkay Neden Kavga Etti?  | Arda Turan, Berkay'a ne dedi? Berkay Kimdir? Özlem Ada Şahin Kimdir? Arda Turan ile Bderkay hakkında çıkan kavga haberleri magazin gündemini derinden sarstı. Uzun bir süre de gündemde kalacak gibi görünen olayda neler yaşandığı ise merak konusu. Arda Turan ile Berkay neden kavga etti? Olay gecesi neler yaşandı? Arda Turan Berkay'ın burnunu mu kırdı. Arda Turan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e asıldı mı? Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ne dedi?  Özlem Ada Şahin hangi açıklamalarda bulundu? Arda Turan'ın eşinin de bulunduğu bir anda yaşanan olayda şarkıcı Berkay'ın burnunun kırıldığı iddia edildi. Olayla ilgili şarkıcı Berkay'ın eşinden de şoke eden bir açıklama geldi. Peki Arda Turan İle Berkay Neden Kavga Etti? | Arda Turan İle Berkay Kavga Mı Etti? İşte merak edilen Arda Turan İle Berkay Neden Kavga Etti? | Arda Turan İle Berkay Kavga Mı Etti? sorularının cevapları ve yaşanan olayla ilgili tüm detaylar...

ARDA TURAN İLE ŞARKICI BERKAY'IN KAVGASININ TÜM DETAYLARI

Arda Turan İle Berkay NEDEN KAVGA ETTİ?  | Arda Turan, Berkay'a ne dedi? Berkay Kimdir? Özlem Ada Şahin Kimdir?

Arda Turan İle Berkay Neden Kavga Etti?  | Arda Turan, Berkay'a ne dedi? Berkay Kimdir? Özlem Ada Şahin Kimdir?

Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, ünlü şarkıcı Berkay'la kavga etti. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada Turan, Berkay'ın burnunu kırdı.

Milli oyuncu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, aynı mekanda sabaha kadar eğlendi. İkili mekanın önünde kavgaya tutuştu. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada Turan, Berkay'ın burnunu kırdı.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, dün sabaha kadar Emirgan'daki Gizli Kalsın'da eğlendi. Hava almaya çıkan ikili, mekan önünde tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü ve yumruklar havada uçuştu.

Arda Turan İle Berkay NEDEN KAVGA ETTİ?  | Arda Turan, Berkay'a ne dedi? Berkay Kimdir? Özlem Ada Şahin Kimdir?

BURNUNUN KIRILDIĞI ÖĞRENİLDİ

Kavgaya Arda Turan'ın arkadaş grubu da katıldı. Berkay'ın telefonlarına şu anda ulaşılmazken, ünlü popçunun burnunun kırıldığı ifade edildi.

Futbolcu Arda Turan'la, Şarkıcı Berkay dün akşam Emirgan'da Gizli Kalsın isimli mekanda tartışmaya başladı. Kısa sürede alevlenen kavganın ardından Arda Turan Berkay'ın burnunu kırdı. 

Berkay'ın acilen hastaneye kaldırılmasının ardından  Arda Turan ise mekandan ayrılmadı. Ünlü furbolcu ve şarkıcıdan tartışma hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Berkay: Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil!

Kavga büyüdü Arda Turan, Berkay'a yumruk atıp  burnunu kırdı. Bu olayın ardından Berkay ve eşi mekandan ayrılıp hastaneye giderken Arda Turan ise mekanda kaldı.

Kavga Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' demesi nedeniyle çıktı. 

EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL!

Berkay yaptığı açıklamada  “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi.

Berkay'ın eşine sarkıntılık yaptıktan sonra burnunu kıran Arda Turan, silahla hastaneye gitti

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin dün gece bir gece kulübünde kavga etti. Arda Turan'ın Berkay'ın eşine asılmasıyla başlayan kavgada Arda, silah alarak hastanede yatan Berkay'ın yanına gitti.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, dün gece Emirgan'daki ünlü gece kulübü Gizli Kalsın'da kavga etti. Ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı iddia edilen kavganın perde arkası ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı ve ameliyat olacağı ileri sürülen kavganın ardından yıldız futbolcunun silahla hastaneye gittiği ortaya çıktı.

"SİLAHLA HASTANEYE GİDEREK 'BENİ ÖLDÜR' DEDİ"

Ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı ve ameliyat olacağı ileri sürülen kavganın ardından yıldız futbolcunun silahla hastaneye gittiği, "Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim" dediği iddia edildi.

"ARDA BİR ANDA YUMRUK ATTI"

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, dün gece gittikleri mekanda kocası ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan olayları Habertürk yazarı Esin Övet'e açıkladı. İşte Özlem Ada Şahin'in ağzından anlatıkları ve Esin Övet'in yazısı:

"Esin, bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı.

"BERKAY KANLAR İÇİNDE KALDI"

Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi Esin?"

BERKAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? ASLEN NERELİ?

Tam adı Berkay Şahin’dir.  29 Aralık 1981’de Ankara’da doğmuştur.Türk şarkıcıdır.1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul‘da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul’a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı. Berkay, 2010 yılında ilk albümü “Ele İnat” ile ‘en iyi sanatçı’ ödülüne layık görüldü. İkinci albümü “Aşk Sadece” 2012 yılında yayınlandı. 

BERKAY ŞARKILARI

Ele İnat (2010, Poll Production)Aşk Melekleri (2014, Avrupa Müzik)Arabest (2016, Avrupa Müzik)Yansıma (2017, Avrupa Müzik)Aşk Sadece (2012, Poll Production)Doksana Bir Kala (2013, Poll Production)Benim Hikayem (2015, Avrupa Müzik)Uygun Adım (2016, Avrupa Müzik) 

Kazandığı ödüller

2010 14.İstanbul Fm Altın Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı2011 17.Kral Tv Video Müzik Ödülleri En İyi Çıkış Yapan SanatçıA.G.D Ödülleri En İyi Çıkış Yapan SanatçıTürkiye Engelliler Derneği Yılın En’leri En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı38. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Çıkış Yapan SolistTaksiciler Günü Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Sanatçı2012 İstanbul Kültür Üniversitesi Yılın Pop Sanatçısı2015 5.Engelsiz Yaşam Vakfı Ödülleri Yılın En İyi Albümü (Aşk Melekleri)2016 5.TURKMUSC Ödülleri Yılın En İyi Erkek Şarkıcısı 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...