Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ekim 2018 15:57

Arda Turan'ın hastaneye arkadaşlarıyla gittiği ve silahla ateş ettiği iddia edildi

Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay'a kafa attıktan sonra arkadaşlarını toplayarak hastaneye gittiği ve elindeki silahla ateş açtığı ortaya çıktı.

Arda Turan'ın hastaneye arkadaşlarıyla gittiği ve silahla ateş ettiği iddia edildi
arda turan,berkay

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın perde arakasındaki detaylar ortaya çıktı. 

"EĞER KARIN BURADA OLMASAYDI BEN SANA NE YAPIYORDUM"

İddialara göre "Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Şahin'e söylediklerinin ardından sokakta kavga başlıyor. Berkay Şahin'in burnu kırılıyor. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre kavga geçmişe dayanıyor. Caner Erkin ile Arda Turan'ın arasındaki yakınlık nedeniyle ikili arasında geçmişe dayanan bir olay olduğu da ifade ediliyor. Arda Turan'ın, "Eğer karın burada olmasaydı bak ben sana ne yapıyordum" sözü üzerine Berkay, Arda'yı sokağa çağırıyor ve ilk kavga sokakta yaşanıyor."

"HASTANEDE SİLAH 1 EL ATEŞ EDİYOR"

"Berkay Şahin'in burnu kırıldıktan sonra hastaneye kaldırılıyor. Arda Turan ve beraberindeki arkadaşları sinirlerini alamamış bir şekilde hastaneye gidiyor. Kamera görüntülerinde Arda Turan hastane içerisinde Berkay'ın bulunduğu yere gidiyor ve arbede yaşanıyor. Arda Turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Mermi, tavanı deliyor.Mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Silahın ruhsatlı mı ruhsatsız mı olduğu anlaşılmalı."

"ARDA TURAN YÜZDE 100 CEZA ALACAK"

Arda Turan hakkında 2 suçtan dolayı soruşturma yapılacak. Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak. Bugün veya yarın Arda'nın ifadesi alınacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...