Tgrt Haber
13 Ekim 2022 10:01 - Güncelleme : 13 Ekim 2022 11:27

Arka Sokaklar hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı: “Bu defa kesin final yapacak”

16 yıldır izleyici karşısına çıkan ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, Cuma günü 17. Sezonun ilk bölümünü yayınlayacak. Bugün, yeni sezon afişi yayınlanan dizide Mesut Komiser’i göremeyen izleyici ise hayal kırıklığına uğradı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Arka Sokaklar hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı: “Bu defa kesin final yapacak”
magazin,arka sokaklar,dizi,film

Arka Sokaklar’ın çok beklenen yeni sezon tarihi belirlendi. 14 Ekim Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni sezon afişi sosyal medyada gündem oldu. Dizinin yeni bölümünü bekleyen hayranları yeni afişte Mesut Komiser’i göremeyince "Bu defa kesin final yapar ve biter” yorumlarında bulundu.

OYUNCU KADROSUNA 5 YENİ TRANSFER

İzlenme rekorları kıran dizinin yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenirken diziye yeni katılan 5 oyuncu izleyicinin beklentisini karşılamadı. Mesut komiser rolüyle dizinin kemik kadrosunda bulunan Şevket Çoruh’un ayrılışına tepki gösteren izleyici “Bu defa kesin final yapar ve biter” yorumlarında bulundu. Mesut komiser’in yerini dolduracak bir karakter gelip gelmeyeceği merak konusu olan dizinin yeni oyuncuları arasında Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova gibi isimler yer alıyor. 

Arka Sokaklar hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı: “Bu defa kesin final yapacak”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Reşat 13 Ekim 2022 13:34

Biz daha seyretmeyiz arka sokakları mesut komser olmayınca

Sonraki Haber Yükleniyor...