Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2021 21:16

Arka Sokaklar karıştı! Oyuncular sete çıkmayacak

Türkiye tarihinin en çok TV ekranlarında yer alan dizisi Arka Sokaklar, maaş krizi yaşıyor. Set çalışanlarının maaşlarını almadığı iddiası ile oyuncular sete çıkmama kararı aldı.

Arka Sokaklar karıştı! Oyuncular sete çıkmayacak
Arka Sokaklar,Arka Sokaklar dizi,

2006 yılından bu yana ekranlarda olan ve Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da maaş krizi yaşanıyor. Söz konusu kriz, set çalışanların bu sezon hiç para alamamalarından kaynaklanıyor. Yaşanan gelişmeler üzerine oyuncuların duruma tepki olarak sete çıkmayacakları öğrenildi.

1 KURUŞ DAHİ ALAMADILAR

İddialara göre oyuncu, ışıkçı, kameraman, sanat birimi ve senaryo ekibi başta olmak üzere emekçilerin bugüne kadar haftalıklardan 1 kuruş dahi alamadığı ortaya çıktı. 24 Ağustos'ta sete çıkan Arka Sokaklar'da görev alan set işçilerinin sigortaları daha yeni bir tarihte, 20 Ekim'de yapıldı.

3 HAFTA DAHA BEDELSİZ ÇALIŞACAKLAR

Yönetime yapılan bildiride 8 haftalık alacakların üç hafta sonra yapılacağı açıklandı. Bu kararla birlikte reytinglerde zirveyi elden bırakmayan Arka Sokaklar, çalışanlarını adeta 3 hafta daha bedelsiz çalıştıracak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...