Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Mart 2022 14:55 - Güncelleme : 09 Mart 2022 15:23

Arka Sokaklar'da sürpriz! Genç oyuncu Aşela Demir kadroya dahil oldu

Türkiye’de uzun yıllardır devam eden ve en sevilenler arasından yer alan Arka Sokaklar dizisine yeni bir transfer yapıldı. Arka Sokaklar'ın kadrosuna genç oyuncu Aşela Demir dahil oldu.

Arka Sokaklar'da sürpriz! Genç oyuncu Aşela Demir kadroya dahil oldu

Türkiye’de 16 sezondu soluksuz bir şekilde devam eden Arka Sokaklar dizisine yeni bir isim daha dahil oldu. Son dönemde yayınlanan Azra ve Malazgirt 1071 isimli sinema filmlerindeki başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Aşela Demir, dizinin kadrosuna katıldı.

"TERS KÖŞE BİR KARAKTER"

Aşela Demir, Arka Sokaklar'da örgüt üyesi Suzan karakterine hayat verecek. Demir, "Birçok farklı rolde oynadım ama ilk defa bu kadar ters köşe bir karakterle seyirci karşısına çıkıyorum" dedi.

Öte yandan genç oyuncu Demir’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor. Oynadığı dizilerle birlikte hayran kitlesi artıyor.

AŞELA DEMİR KİMDİR?

1985 İstanbul doğumlu Aşela Demir Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünden mezun oldu. Aşela Demir, daha önce Beyaz TV ekranlarında başlayan günlük İz Bırakanlar dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Dizi geçmişi bulunmayan oyuncu, 2021 yılında Azra adlı sinema filminde rol alırken, en son 2022 yılında gösterime giren Malazgirt 1071 adlı filmde oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...