Tgrt Haber
14 Kasım 2021 11:03

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik sevilen diziye katılıyor!

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik, diziden ayrılmasının ardından ara vermeden yeni bir diziye transfer oldu.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik sevilen diziye katılıyor!
arka sokaklar,,camdaki kız,,yüsra geyik,

Televizyon ekranlarının çocuk oyuncusu olarak işe başlayan, 15 sene boyunca Arka Sokaklar dizisiyle izleyici karşısına çıkan Yüsra Geyik, diziden ayrılmasının ardından ara vermeden yeni diziye imzasını attı. Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızını canlandıran, Zeliha karakterine haya veren başarılı oyuncu Kanal D'nin bir başka sevilen dizisine gitti. 

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik sevilen diziye katılıyor!

Burcu Biricik, ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini üstlendikleri, yayımlandığı ilk günden beri ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisinin yeni ismi Yüsra Geyik oldu. Geyik'in Camdaki Kız dizisinde kimi canlandıracağı da ortaya çıktı. Genç oyuncu dizide Muzo karakteriyle seyirci karşısına çıkan Enis Arıkan'ın partneri olacak, Muzo'nun kız arkadaşını canlandıracak.

PEKİ, YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı.

Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı. Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı.

Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, "Zeliş" karakterini canlandırdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...