Tgrt Haber
15 May 2022 15:46 - Güncelleme : 15 May 2022 17:11

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları Can'ın sevgilisine ilginç yorum

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu’nu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. 21 yaşındaki Can Aslantuğ'un sevgilisine "Arzum Onan'ın aynısı" yorumları yapıldı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Mynet
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları Can'ın sevgilisine ilginç yorum
Arzum Onan,Mehmet Aslantuğ,Can Aslantuğ

Arzum Onan'ın oğlu Can Aslantuğ'un sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu Arzum Onan'a benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can sevgilisinin evinde aile arasında gerçekleşen partiye katıldı

Lal Gümüşçüoğlu, doğum gününde çekilen fotoğrafları, "Mutlu 22..." notuyla Instagram'dan yayınladı. Takipçileri Gümüşçüoğlu 'nun paylaşımı sonrası Arzum Onan'a benzetilme yorumları yağdı.

'ONUN YAŞLARINDA ÖYLEYDİM'

Kullanıcılar, "Vallahi Arzum Onan sandım", "Annesinin aynısın bulmuş", "Gülüşleri çok benziyor" şeklinde yorumlarda bulundu. Arzum Onan ise bu konuda "Biz ve yakın çevremiz pek benzetmiyoruz ama sade ve doğal ben de öyleydim onun yaşlarında belki renkler biraz diye" cevap verdi.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları Can'ın sevgilisine ilginç yorum

Kaynak: Mynet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...