Tgrt Haber
10 Haziran 2021 11:20

Aşı sırası ünlü isimlerde: Koşa koşa gittiler

Sağlık Bakanı Koca müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerine aşı müjdesi verdi. Aşı müjdesini duyan ünlü isimler koşa koşa aşı olmaya gitti.

Aşı sırası ünlü isimlerde: Koşa koşa gittiler
ünlü,aşı,bakan koca

Sağlık Bakanı Koca, aşılamaya iki yeni grubu daha ilave ettiklerini açıklamıştı. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri ile birlikte öğretim üyeleri ve üniversite personellerinin aşılanmasının başladığını duyurmuştu.

Bakan Koca'nın müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerine aşı müjdesini duyan ünlüler aşı olmaya koştu.

BENGÜ: BENDE AŞIMI OLDUM

Aşı müjdesini duyan şarkıcı Bengü, “Bugün ben de aşımı oldum." diyerek sevincini bildirdi.

Öncelikle müzisyen dostlarının, sektörün ve tüm halkın aşısına kavuşmasını dilediğini söyleyen Bengü, "Umarım uzun zamandır büyük zorluklarla ayakta kalmaya çalışan sanat, etkinlik ve müzik sektörü de tez zamanda eski günlerine kavuşur. Aşı sırasının bana gelmesiyle bir, ikinci mutluluk sebebim de şu an 18 haftalık gebe oluşum. Herkes gibi biz gebelerin de aşılanması çok önemli. Özellikle üçüncü ay bittikten sonra corona aşılarından herhangi birini güvenle yaptırabiliriz. Oğluma ve bana şifa olsun inşallah” dedi.

Aşı sırası ünlü isimlerde: Koşa koşa gittiler

YALIN: AŞIMI OLDUM

 

Bakan Koca'nın müjdesi üzerine aşısını olan Yalın, “Aşımı oldum… Müzisyenlerin aşılanabilmesi için emek veren herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda herkesin aşıya ulaşabilmesi umuduyla…” ifadelerini kullandı.

Aşı sırası ünlü isimlerde: Koşa koşa gittiler

HAZAR ERGÜÇLÜ: AŞILANDIM

Oyuncu Hazar Ergüçlü aşı yaptırdıktan sonra sosyal medya hesabından fotoğrafını “Aşılandım” notuyla paylaştı.

Aşı sırası ünlü isimlerde: Koşa koşa gittiler

GÜLŞEN: UMARIM BU ZOR GÜNLER ARTIK BİTMEK ÜZEREDİR

Instagram hesabı üzerinden aşı olduğu anları paylşana ünlü şarkıcı Gülşen, “Devlet aşı gruplandırmasıyla müzisyen kimliğimin bana sunduğu imkanlar çerçevesinde bugün aşımı oldum. Darısı tüm çalışma arkadaşlarımızın, tüm halkımızın ve aslında bütün dünyanın başına. Umarım ışık görünmüştür ve bu zor günler artık bitmek üzeredir. 1,5 yıldır devam eden, müziğin, tiyatroların sustuğu, hiçbir sanat dalının icra edilemediği hatta yok sayıldığı, bu yolda emek veren hiç kimsenin hiçbir yardım görmeden bugünlere geldiği (ya da ne yazık ki gelemediği) sonuçları en ağır, en karanlık tablo bizimkisi. Bir an evvel yaraların sarılması için (bunu tüm sektörümüz adına söylüyorum) çıkardığımız seslerimizin duyulduğunu, işlerimizin başına dönebileceğimizi bilmeye çok ihtiyacımız var. Seyircilerimize, ait olduğumuz sahnelerimize kavuşmak için gün sayıyoruz. İnanıyorum ki çok az kaldı” ifadelerini kullandı.

Aşı sırası ünlü isimlerde: Koşa koşa gittiler

AYÇA BİNGÖL: SONUNDA

Ünlü oyuncu Ayça Bingöl aşı fotoğrafını sosyal medya hesabından “Sonunda” notuyla paylaştıAşı sırası ünlü isimlerde: Koşa koşa gittiler

MERVE ÖZBEY: ŞÜKÜR AŞI OLABİLDİM

Ünlü şarkıcı Merve Özbey aşı sonrası, “Şükür aşı olabildim… Story’lerde de söylemiştim ama buradan da paylaşmış olayım. Bunca zamandır canla başla çalışan sağlık personelimize (inanılmaz güler yüzlüler), Sağlık Bakanlığı çalışanlarımıza ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çok teşekkürler. Dilerim bekleyen herkes bir an önce aşıya kavuşuruz” diye konuştu..

Aşı sırası ünlü isimlerde: Koşa koşa gittiler

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...