Tgrt Haber
16 Ağustos 2022 16:44 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 17:22

Aslı Bekiroğlu’nun yüzünde cam sebil patladı! Genç oyuncu neye uğradığını şaşırdı

Son olarak İkimizin Yerine adlı dizide rol alan oyuncu Aslı Bekiroğlu, yönetmen arkadaşı Mustafa Kotan ile şakalaşırken küçük bir kaza atlattı. Cam sebilin musluğuna ağzını dayayan oyuncunun sebil yüzünde patladı. Bekiroğlu, küçük kazadan herhangi bir hasar almadı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Aslı Bekiroğlu’nun yüzünde cam sebil patladı!  Genç oyuncu neye uğradığını şaşırdı
aslı bekiroğlu,talihsiz kaza,sebil

27 yaşındaki başarılı oyuncu Aslı Bekiroğlu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor ve eğlenceli anlarını takipçileriyle paylaşıyor. Son olarak arkadaşıyla şakalaşırken cam sebilden şerbet içmeye çalışan oyuncu, musluğun altına ağzını dayadı. O esnada kapağı açılan sebilin içindeki tüm şerbet genç oyuncunun yüzüne döküldü.

Aslı Bekiroğlu’nun yüzünde cam sebil patladı!  Genç oyuncu neye uğradığını şaşırdı

YÖNETMEN ARKADAŞIYLA ŞAKALAŞIRKEN SEBİL YÜZÜNDE PATLADI

Yönetmen arkadaşı Mustafa Kotan'ın tuttuğu sebilden şerbet içmeye çalışan Aslı Bekiroğlu, musluğu sert şekilde çevirdiği sırada sebilin içindeki tüm şerbet yüzüne patladı. Büyük bir tehlike atlatan Bekiroğlu, bir an ne yapacağını şaşırdı. Bekiroğlu, yaşadığı talihsiz şakayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

16 Kasım 1995 yılında dünyaya gelen Aslı Bekiroğlu, İtalyan Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimini ise Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden tamamladı. Ardından, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi aldı.

Aslı Bekiroğlu’nun ilk oyunculuk denemesi TRT’de yayınlanan "Beni Böyle Sev" isimli dizideki "Ayça" rolüyle oldu. Ardından 2015’da "Adı Mutluluk" ve 2016’da "Gülümse Yeter" dizilerinde rol aldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
residmuhammed99@gmail.com16 Aralık 2022 21:59

Reşid Muhammed

Sonraki Haber Yükleniyor...