Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Haziran 2014 19:27

Ata Demirer yeni albümünü kutladı

Başarılı oyuncu Ata Demirer, Taşkın Sabah yönetiminde çalışmalarını gerçekleştirdiği “Ata Demirer Alaturka”albümünü ekibiyle kutladı.

Ata Demirer yeni albümünü kutladı
ata demirer, alaturka albümü, kutlama,

Beyazperdede fırtınalar estiren Ata Demirer'in merakla beklenen alaturka albümü nihayet sevenleriyle buluşuyor. BKM Müzik imzasıyla 5 Haziran'da satışa çıkan ve yapımcılığını Gülçin Salacan'ın üstlendiği albümde Ata Demirer birbirinden değerli parçaları seslendirdi. "Hayat çok kısa, hayalleri gerçekleştirmek lazım. Benim de bir hayalim vardı, beni yetiştiren üzerimde emeği olan konservatuar hocalarıma da bir gönül borcum vardı, bu albümle ben hayalimi gerçekleştirdim," diyen Ata Demirer albüm kutlaması için verilen yemekte albümde emeği geçen tüm BKM ailesine, başta Necati Akpınar'a ve albümün yapımcısı, BKM Genel Müdür Yardımcısı Gülçin Salacan'a teşekkürlerini dile getirdi. Albümün kutlama gecesinde Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Zafer Çika, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Hakan Algül, Ömer Faruk, İpek Sorak, Tarık Ünlüoğlu, Suzan Kardeş, BKM'nin patronu Necati Akpınar, BKM Genel Müdürü Zümrüt Arol Bekçe, BKM Genel Müdür Yardımcısı Gülçin Salacan, BKM'nin Pr Ajansı PPR İletişim'in patronu Selma Semiz, 70x100'ün sahibi Emre Erdem, albümün klip yönetmeni Can Salacan, Jeton İletişim ekibi ve tüm BKM çalışanları Demirer'i yalnız bırakmadı. Bütün gece eğlenen ekip Ata Demirer'in şarkılarına eşlik etti, dans etti. "Peşrev-Osman Bey", "Böyle Mi Esecekti" , "Hayat Budur", "Değmen Benim", "Dürüyemin Güğümleri", "Enginde Yavaş Yavaş" gibi bir çok parçayı albümünde seslendiren Ata Demirer ayrıca albümde yer alan "Fıldır Fıldır Hayriye" için bir de klip hazırladı.(AjansHaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...