Tgrt Haber
18 Şubat 2019 09:45

Ata Demirer'den Diagne tweeti!

Fanatik Galatasaraylılığı ile tanınan ünlü komedyen Ata Demirer, Sarı Kırmızılı ekibin Kasımpaşa ile oynadığı maç sırasında attığı bir tweet ile gündem oluşturdu.

Ata Demirer'den Diagne tweeti!
ata demirer,,diagne,

Süper Lig'de 22. hafta maçında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Sarı Kırmızılı ekip maçın başında kalesinde şok bir gol görmesine rağmen Feghouli'nin yıldızlaştığı maçı 4-1 kazanmasını bildi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 42'ye yükseltti ve lider Başakşehir'İn puan kaybetmesi için beklemeye geçti.

Mücadele sırasında Kasımpaşa savunmasını aşamayan ve yüksek bonservis bedeli ile Galatasaray'a ara transfer döneminde transfer olan Diagne, vasatı aşamadı.
 Bunun üzerine bir yorum da fanatik Galatasaraylılığı ile tanınan ünlü komedyen Ata Demirer'den geldi. Demirer sosyal medya hesabından, "Diagne'ye parayı peşin vermiş olabilir miyiz?" mesjaını paylaştı.,

Ata Demirer'den Diagne tweeti!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...