Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ocak 2014 14:15

Athena Gökhan dua etti, Twitter yıkıldı

Athena Gökhan'ın camide abdest aldığı anın fotoğrafı çok konuşulmuştu kendisi de Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı.

Athena Gökhan dua etti, Twitter yıkıldı
athena gökhan dua,athena gökhan abdest,o ses turkiye,

Ünlü müzisyen Gökhan Özoğuz'un hayranları tarafından çekilen fotoğraf Twitter'da günün konularından oldu.Athena Gökhan'a camide rastlayan bir hayranı, şarkıcının abdest aldığı anın fotoğrafını yayınladı. Twitter kullanıcıları ise fotoğrafı, Gökhan'ın yarışmada sürekli kullandığı "Abi çok iyi yaa" sözüyle yorumladı.Bir hayranının geçtiğimiz günlerde kendisini abdest alırken fotoğraflamasıyla gündeme gelen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz dua ederken fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Özoğuz, fotoğrafın altına da şu notu düştü: Dini konular çok hassas, farklı yöne çekilmesinden korktuğum için yorum yapmayacağım... Namaz, abdest veya dua için dövme engel değil... Evet ben Müslümanım ve dinimi yaşayabildiğim kadar yaşamaya çalışıyorum...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...