Tgrt Haber
05 May 2022 23:55 - Güncelleme : 06 May 2022 00:17

Atilla Taş'tan İmamoğlu'na Nagehan Alçı tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum

Son yıllarda AK Parti iktidarına yönelik muhalif söylemleriyle gündeme gelen şarkıcı Atilla Taş, 2019 yerel seçimlerinde desteklediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi. İmamoğlu'nun Karadeniz ziyareti sırasında otobüste çektirdiği fotoğrafta gazeteci Nagehan Alçı'nın da olmasına sinirlenen Taş, "Adam sandık seni. Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Atilla Taş'tan İmamoğlu'na Nagehan Alçı tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Trabzon, Rize ve Artvin'den oluşan Karadeniz ziyareti gerçekleştirdi. 3 şehirde vatandaşlarla buluşup küçük mitingler yapan İmamoğlu'nun beraberindeki gazetecilerle beraber otobüste çektirdiği fotoğraf sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

OTOBÜSTEKİ FOTOĞRAF KIZDIRDI

Özellikle muhalefet kanadından pek çok kullanıcı, Nagehan Alçı'nın da orada olmasını eleştirirken, AK Parti muhalifliğiyle tanınan şarkıcı Atilla Taş da söz konusu fotoğrafa tepki gösterenler arasında yer aldı.

Atilla Taş'tan İmamoğlu'na Nagehan Alçı tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

İmamoğlu'na adeta ateş püsküren Atilla Taş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sizi savunacağız destek vereceğiz, bu düzen değişsin diye, yediğimiz küfrün hakaretin, tehdidin, (ödediğim bedelleri saymıyorum bile!) haddi hesabı yok! Bunun için miydi? Bu devran böyle sürecekse nedendi bu mücadele? Hakkımı helal etmiyorum!" ifadelerini kullandı.

"ADAM SANDIK..."

Bir sonraki paylaşımında ise Taş, "O kadar seçeneksiz bırakıldık ki, önümüze kim koyulsa kurtarıcı gibi bakıyoruz, adam sanıp ortada bırakılıyoruz" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...