Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2018 19:17

Atilla Taş'tan şaşırtan CHP açıklaması

Şarkıcı Atilla Taş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çok enteresan bir partiyiz" diyerek CHP'de yaşanan imza kriziyle ilgili çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Atilla Taş'tan şaşırtan CHP açıklaması
atilla taş

CHP'de olağanüstü kurultay talebiyle toplanan imzalar dün Genel Merkez'e teslim edildi, ancak muhalifler cephesinin kurultaya gitmek için yeterli olduğunu söylediği imza sayısı genel merkez tarafından kabul görmedi.

TEPKİ GÖSTERENLER ARASINDA ÜNLÜ İSİMLER DE VAR

CHP'de yaşanan imza krizi bu gelişmelerle devam ederken konuyu takip eden ünlü isimler de yaşananlara sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tepki gösteriyor. Bu isimlerin sonuncusu şarkıcı Atilla Taş oldu.

"ÇOK ENTERESAN BİR PARTİYİZ"

Taş, yaşanan krizdeki ironiye değinerek CHP'nin bir dönem Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği kişiye sert tavır takınmasını şu sözlerle eleştirdi: "Biz CHP olarak çok enteresan bir partiyiz. Bir adamı cumhurbaşkanı yapmak isteriz ama parti başkanı olmak isterse ona düşman da olabiliriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...