Tgrt Haber
16 Ekim 2018 10:52

Avlu dizisinde şok ayrılık! Son bölümde nefes kesen oyuncu diziye veda ediyor

Star Tv'nin reytinglerde üst sıraları zorlayan dizisi Avlu, yeni sezona bomba bir başlangıç yapmıştı. Sezona kadrosuna yeni isimleri de ekleyerek başlayan dizide şok bir ayrılık meydana gelecek. Avlu'nun Jale'si Şeyla Halis diziye veda edecek.

Avlu dizisinde şok ayrılık! Son bölümde nefes kesen oyuncu diziye veda ediyor
avlu,,dizi,

Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği ve her Perşembe Star Tv'de yayınlanan Avlu dizisinin son bölümü yine nefesleri kesmişti. Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide yeni sezonun ilk ayrılık haberi geldi. Jale karakterini canlandıran ve dizide iyi niyetiyle tanınan Şeyla Halis, diziye veda etmeye hazırlanıyor. Halis, 17. bölümde diziye veda edecek.

YENİ SEZON TEPKİ ÇEKMİŞTİ!

Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray ve Nergis Öztürk gibi güçlü kadrosuyla büyük bir hayran kitlesi oluşturan dizinin yeni sezonu bomba gibi başlamıştı. Nursel Köse'nin sezon finalindeki bıçaklanma sahnesinin ardından diziye veda etmemesi tepkileri toplasa da reytinglerde zirveyi zorlamaya devam ediyor.

ŞEYLA HALİS KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Şeyla Halis, 13 Ocak 1977 tarihinde doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Piyano Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümünde tamamladı.

Dormen Tiyatrosu, Tiyatro Kılçık gibi çeşitli tiyatro topluluklarında görev yaptı. 1999 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde oynadı. Sanatçı ayrıca, çeşitli reklam filmlerinde ve televizyon programlarında oyunculuk ve sunuculuk yaptı.

Bekir Çiçekdemir ile evlendi. Tiyatrodan sinemaya, diziden reklam filmine pek çok farklı projede rol alan Şeyla Halis, Cennet Mahallesi dizisindeki Menekşe rolüyle ismini geniş kitlelere duyurdu.

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avlu'da yeni gelen 3 mahkumdan şüphelenen Deniz, 15. bölümün final sahnesinde asıl kendisini öldürmek isteyeni anlar. Duş almaya giren Deniz'i öldürmek isteyen kişinin kırık bacakla diziye dahil olan kadın olduğu ortaya çıkar.

Azra'nın gönlünü kaptırdığı öğretmen ise cezaevine artık sıklıkla drama dersi vermeye gelecektir.

AVLU DİZİSİNİN KONUSU

Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan'ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır.

Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz'in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini.

Azra'nın tarafında kendini yakın hisseden Deniz, kızı Ecem'in Kudret'in oğlu Alp ile ilişkiye başlamasına engel olamaz.

Yaşanan olaylar sonrası Alp, Deniz'in kızı Ecem'i öldürür. Artık Deniz için tek seçenek intikam almak olur.

Kızının intikamını almak isteyen Deniz, yeni sezonda bir çok kez bunu denese de başarılı olamamıştır.

Son bölümde Alp'in, Deniz'i öldürmesi için tuttuğu kadın, Deniz'e saldırır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...