Tgrt Haber
29 May 2022 11:40 - Güncelleme : 29 May 2022 11:46

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

2023 yılının haziran ayında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Aydemir Akbaş’tan açıklama geldi. Cumhurbaşkanı adayını söyleyen Akbaş ayrıca destekleyici adayın “kucaklayıcı” olması gerektiğini ifade etti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Usta oyuncu Aydemir Akbaş, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
Aydemir Akbaş,seçim,cumhurbaşkanı

Türkiye seçim atmosferine seçime yaklaşık 1 yıl kalmasına rağmen erken girdi. Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan olurken muhalefette ise arayışlar sürüyor. Yaptığı açıklamalar ve 6’lı masayı işaret eden sözler ile dikkat çeken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmak istediği kulislerde yüksek sesle konuşuluyor. CHP’lilerin destek verdiği Kılıçdaroğlu’na ittifak üyeleri ise sıcak bakmıyor.

AYDEMİR AKBAŞ: CUMHURBAŞKANI ADAYIM KILIÇDAROĞLU

Kulislerde farklı isimler konuşulurken ünlü isimlerde gönlündeki cumhurbaşkanı adaylarını açıklamaya başladı. Bu isimlerden biri de Yeşilçam’ın usta isimlerinden Aydemir Akbaş. Akbaş yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmasını istediğini ifade etti. Akbaş, destekleyeceği adayın “kucaklayıcı” olması gerektiği için böyle bir tercih yaptığını söyledi.

AKBAŞ: AKŞENER’İ BAŞBAKAN OLARAK GÖRMEK İSTERİM

Akbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında da açıklamalarda bulundu. Akşener'in "Ben başbakan olacağım" sözlerine göndermede bulunan Akbaş, Akşener'i de başbakan olarak görmek istediğini ifade etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adem D 7 Ocak 2023 01:31

Adamsın

Beyazıt han 30 Mayıs 2022 08:31

Doktor kendi haline bırakın demiş.

Sonraki Haber Yükleniyor...