Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2021 16:49

Ayşe Hatun Önal'dan kötü haber: Kimse kendisine ulaşamıyor

Miss Turkey güzeli, eski manken ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan kötü haber geldi. Yakın dostları ve hatta menajerinin bile aylardır ulaşamadığını söyledikleri ünlü ismin depresyonda olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz aylarda önce babasını, kısa süre sonra da annesini kaybeden Önal'ın aylardır evden çıkmadığı iddia edildi.

Ayşe Hatun Önal'dan kötü haber: Kimse kendisine ulaşamıyor
ayşe hatun önal,,depresyon,,ölüm,

Uzun yıllar mankenlik ve sunuculuk yaparak podyumların aranan ismi haline gelen Ayşe Hatun Önal, müzik kariyerinde de başarıyı yakaladı. Fakat kötü şansın peşini bırakmadığı ünlü isim önce babasını, kısa bir süre sonra da annesini kaybetti. Aile acısına dayanamayan Önal’ın depresyona girdiği öne sürüldü.

TELEFONLARINI BİLE AÇMIYOR

Sabah’ın haberine göre, yakın bir arkadaşının aylardır kendisinden haber alamadığını söylemesi üzerine Ayşe Hatun Önal’ın nerede olduğu ve sağlık durumu merak konusu olmuştu. Ünlü ismin herkesle irtibatı keserek kendisini eve kapattığı öne sürüldü. Babası Remzi Önal’ın ardından annesi Şengül Önal’ı da beyin kanaması sonucu kaybeden Önal’ın bunalıma girdiği ve kimseyle görüşmediği, telefonlarını dahi açmadığı iddia edildi.

Ayşe Hatun Önal'dan kötü haber: Kimse kendisine ulaşamıyor

'BURADAYIM' MESAJI

Öte yandan iddiaların ardından ünlü güzel harekete geçti. Haberlerin yayılmasıyla sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Ayşe Hatun Önal, adeta 'buradayım' mesajı verdi.

Ayşe Hatun Önal'dan kötü haber: Kimse kendisine ulaşamıyor

Ayşe Hatun Önal'dan kötü haber: Kimse kendisine ulaşamıyor

AYŞE HATUN ÖNAL KİMDİR?

29 Temmuz 1978'de, Adana'da doğan 43 yaşındaki Ayşe Hatun Önal, Adana Borsa Lisesi'den mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü kazandı.

İş hayatına, üniversite yıllarında özel bir şirketin halkla ilişkiler sorumlusu olarak başlangıç yapan Önal, ikinci sınıftan sonra hayallerini gerçekleştirmek arzusuyla eğitimine son verdi.

1999 yılında Kanal D'nin düzenlediği Miss Turkey yarışmasında Türkiye birinci güzeli seçildi ve mankenlik hayatına başladı. Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra Can Gürzap'tan diksiyon dersleri alarak özel bir kanalda sunuculuk yaptı.

Ayşe Hatun Önal'dan kötü haber: Kimse kendisine ulaşamıyor

2003 yılında Sonunda adlı Universal Müzik etiketi taşıyan EP albümünü yayınladı. Murad Küçük yönetmenliğinde ilk klibini "Çeksene Elini"ye çekti. Şarkı sözleri, elektronik altyapısı ve standartların üstündeki klibiyle bir hayli dikkat çekti. Klibi çektikten kısa bir süre sonra plak şirketinin kapanmasıyla ara verdi. 5 yıllık bir aradan sonra, Nisan 2008'de Sony BMG'den ilk albümü Sustuysam'ı yayınladı. Albümün ilk videosunda yine Murad Küçük'le çalıştı ve ilk tekli "Kalbe Ben" oldu. Şubat 2017'de ikinci stüdyo albümü Selam Dengesiz'i piyasaya sürdü; albüme daha önceden çıkan "Çak Bir Selam" (2014) ve "Güm Güm" (2015) hitlerinin yanı sıra "Şeytan Tüyü" (2016) ve "Sirenler" (2016) single'larını da dahil etti. 2019 yılı Ekim ayında beşinci single çalışması ‘Efsane’yi tüm dijital platformlarda yayınladı.

Ayşe Hatun Önal'ın sesi altodur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...