Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2015 06:25

'Bade İşçil kocasını tehdit etti' iddiası

Oyuncu Bade İşçil'in aldırdığı 2 aylık tedbir kararına Malkoç Süalp itiraz ederek eşinin kendisini 'ş hayatını bitireceğim, hayatını mahvedeceğim' diyerek tehdit ettiğini öne sürdü.

'Bade İşçil kocasını tehdit etti' iddiası
bade işçil, tehdit,

Bade işçil 1 ay önce mahkemeden eşi Malkoç Süalp tarafından  psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını iddia ederek, 2 ay süreyle kendine, evine ve işyerine yaklaşmama kararı çıkartmıştı. Tedbir kararına itiraz eden Süalp dilekçesinde, Bade İşçil’in 'Ben sana daha neler yapacağım, senin iş hayatını bitireceğim, senin hayatını mahvedeceğim' diyerek tehditlerde bulunduğunu belirtti. Mahkeme, işadamı Süalp'i haklı bularak hakkında alınan 'konutuna ve işyerine 2 ay yaklaşmama, öfke kontrolü ve stresle başa çıkma için rehabilitasyon programlarından destek alması" kararını kaldırdı. Ancak, eşine karşı şiddet tehditi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmaması yönündeki kararının devamına karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...