Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2014 17:54

Baha fırtına gibi esti

Ünlü şarkıcı Baha, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde sahne aldı.

Baha fırtına gibi esti

Dursunbey'de 3 Eylül Şenliklerinde unutulmaz bir gece yaşandı. Kent Meydanı'ndan başlayan kortejin ardından Saz Mesire Yeri'nde devam eden şenliklerde ilk mehter ve kılıç kalkan ekibi gösteri yaptı. Sevgi Ağralı yönetimindeki Dursunbey Poyrat Halk Dansları Topluluğu da gösteri sundu. Poyrat'ın ardından ise Balıkesir Ritmin Dansı Topluluğu sahne aldı. Türkiye'nin dört bir bölgesinden oyunları sergileyen ekip, gösterilerinin sonunda Türk bayrağını Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a takdim etti.

Konser ise saat 21.00'da Semra Akyürek'in sunumu ile başladı. Programa Dursunbey Kaymakam vekili Hacı Asım Akgül, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve on binlerce vatandaş katıldı. Gecede ilk sahne alan Popstar'ın tanınmış simalarından Belgin, hareketli parçaları ile halkı coşturdu. Ardından yine Popstar yarışmasının birincisi Harun sahne aldı. Harun da söylediği slov ve hareketli parçalar ile seyircilerin takdirini topladı.

Belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan dört personele Plaket ve 300 TL çek hediye eden Başkan Bahçavan, bisikleti ile ilçenin her yerinin temizliğine koşan Kamil Dağdelen'e elektrikli motosiklet hediye etti.

BAHA COŞKUSU

Ödül programın ardından ise seyircilerin sabırsızlıkla beklediği Baha sahne aldı. Havai fişek gösterisi eşliğinde sahneye çıkan Baha, sevilen şarkılarını seslendirdi. Büyük ilgi gören Dursunbey konserini asla unutmayacağını belirten Baha, başkana kendisini ilçe halkı ile buluşturduğu için teşekkür etti. Konser alanı ve yan tarafta bulunan güreş sahasının tribünleri hınca hınç doldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...