Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Kasım 2016 18:26

Bayhan'ın konseri Hanife'nin moralini bozuldu

Popstar Bayhan, Taksim Meydanı'nda kurulan 10'uncu Sahaflar Festivali'nde konser verdi. Hayranlarının yoğun ilgisi, ünlü şarkıcının sevgilisi Hanife'yi kıskandırdı.

Bayhan'ın konseri Hanife'nin moralini bozuldu
bayhan, hanife,

2003 yılında düzenlenen Popstar yarışmasıyla dikkti çeken Bayhan Gürhan, son dönemde katıldığı izdivaç programıyla gündemde. Ünlü şarkıcı, son olarak Taksim Meydanı'na kurulan 10'uncu Sahaflar Festivali'nde sahne aldı. Türk müziğinin sevilen pop şarkılarını seslendiren Popstar Bayhan'a coşkulu bir kalabalık eşlik etti. Şarkılara eşlik etmekle yetinmeyen izleyiciler, bir ara sahneye çıkıp Bayhan ile selfie çekildi. Katıldığı izdivaç programında talip olduğu Hanife ile programdaki diğer gelin ve damat adayları da Bayhan'ı izlemek için yerini aldı. Bayhan'ın kadın hayranlarıyla yakınlığını gören Hanife'nin, moralinin bozulduğu gözlendi. 

Bayhan'ın konseri Hanife'nin moralini bozuldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...