Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 May 2022 16:06 - Güncelleme : 06 May 2022 16:11

Bella Hadid Swarovski'nin yeni yüzü

Ünlü mücevher markası Swarovski, Bella Hadid'i marka elçisi ve son kampanyasının yüzü olarak seçti.

Bella Hadid Swarovski'nin yeni yüzü

Dünyaca ünlü süper model Bella Hadid, ünlü mücevher markası Swarovski’nin marka yüzü oldu. Mert Alas ve Marcus Piggott tarafından fotoğraflanan portreler, göz doldurdu. Filistinli-Hollandalı model Bella Hadid, haberi 51,7 milyon takipçisiyle paylaşmak için sosyal medyada şunları yazdı: "Swarovski'nin yeni yüzü olmaktan büyük onur ve heyecan duyuyorum."

ÇEŞİT ÇEŞİT TAKTI

Hadid, kısa kolyeler, uzun küpeler ve sarı, pembe, mavi, yeşil ve beyaz renkli sekizgen mücevherlerden oluşan cesur yüzükler taktı. Firmanın yaptığı açıklamada “Bella Hadid, yeni bir küresel neslin bireyci ve dönüştürücü tutumunu özetliyor. Bugün, kristaller günlük gardırobumuzun dinamik bir parçası. Kişisel tarzınızı ayrıntılı olabileceği kadar rahat olabileceğin de bir göstergesi. Bella bu ruh halinin ünlü kızı" dedi.

Hadid, "Yeni koleksiyonları ve markanın özellikle Giovanna'nın vizyonu altında son iki yılda yaptıklarını seviyorum ve Swarovski'yi gerçekten geleceğin çağdaş mücevher markası olarak görüyorum. Mücevher, kendini ifade etmek ve bireysellikle ilgilidir” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...