Tgrt Haber
18 Ocak 2019 09:42

Bensu Soral fenalaştı, hastaneye kaldırıldı

16 yaşındayken yanlış diyet uyguladığı için kalbinde hasar oluşan Bensu Soral, korkuttu. Rahatsızlığı nedeniyle sık sık bayılan oyuncu, önceki gece eşiyle birlikte katıldığı partide yine baygınlık geçirdi. Eşi Hakan Baş'ın hastaneye götürdüğü oyuncu, 3 saat sonra taburcu oldu.

Bensu Soral fenalaştı, hastaneye kaldırıldı
bensu soral,

Önceki akşam eşi Hakan Baş ile bir partiye katılan Bensu Soral, korkuttu. Gecede işadamı eşiyle geç saatlere dek eğlenen güzel oyuncu, mekanda baygınlık geçirdi. 27 yaşındaki oyuncu, apar topar Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaklaşık 3 saat hastanede kalan Soral'a çeşitli tetkikler yapıldı. Güzel oyuncu, çıkışta hızla araca geçerken işadamı, "Eşimin mide ağrısı vardı. O yüzden geldik" dedi.

TEKERLEKLİ SANDALYEDE

Soral, hastaneden tekerlekli sandalye ile ayrıldı. İkilinin moralsiz hali objektife böyle yansıdı.

Bensu Soral fenalaştı, hastaneye kaldırıldı

Oyuncunun bayılması daha önce verdiği şu röportajı hatırlattı: "16 yaşında zayıflamak için sıkı bir diyet programına girdim ve bir günde 3 kez baygınlık geçirdim. Kalbimde hayati tehlikesi olmayan; ama ömür boyu taşıyacağım bir rahatsızlık oluşmuş. Yaptığım bilinçsiz diyet, bu durumu tetiklemiş." Soral'ın partide bayılması ise "Hastalığı mı nüksetti?" dedirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...