Tgrt Haber
30 Eylül 2021 15:13

Benzin krizinden Cristiano Ronaldo da nasibini aldı

İngiltere'de kamyon ve TIR şoförü kıtlığı nedeniyle yaşanan benzin krizinden dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo da nasibini aldı.

Benzin krizinden Cristiano Ronaldo da nasibini aldı
cristiano ronaldo,ingiltere,benzin,akaryakıt

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılmasıyla AB vatandaşı kamyon ve TIR şoförlerinin sayısı bir hayli azaldı. Şoförlerin azlığı nedeniyle ise büyük bir akaryakıt sorunu meydana geldi. Ülkede bazı istasyonlarda akaryakıt tükendi, var olanlarda ise uzun kuyruklar oluştu. Yaşanan bu krizden Manchester United forması giyen dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo da etkilendi.

Akaryakıt istasyonunda saatlerce bekleyen fakat bir türlü benzin alamayan isimlere Cristiano Ronaldo'nun özel şoförü de dahil oldu. Manchester'da bir akaryakıt istasyonunda yaklaşık 7 saat bekleyen Ronaldo'nun şoförü, benzin alamadan istasyondan ayrılmak zorunda kaldı. Saat 14.20 civarında benzinlikte görüntülenen 220 bin pound değerindeki Bentley marka lüks araç, akşam saat 21.00'e kadar bekledi. O sıralarda ise hiçbir çalışan lüks araçla ilgilenmedi.

Benzin krizinden Cristiano Ronaldo da nasibini aldı

Ronaldo'nun aracının benzinsiz kaldığı anlara tanık olan bir kişi The Sun'a şunları söyledi:

"Cristiano Ronaldo o kadar zengin olmasına rağmen bu krizde bizimle aynı gemide. Ronaldo'nun şoförü ve korumaları saatlerce benzin alabilmek için beklediler ancak amaçlarına ulaşamadılar. Çekip gittiler. Adamlardan ikisi yağmur altında saatlerce beklemekten bıkmış gözüküyordu.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...