Tgrt Haber
25 Ekim 2021 15:48

Berdan Mardini, düğünde dolar yağmuruna tutuldu

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, önceki akşam İstanbul'daki lüks bir otelde gerçekleşen düğünde sahne aldı. Mardini, şarkı söylediği sırada doların havada atılmaya başlaması karşısında şaşkınlığı gizleyemeyerek, "Kurdan haberiniz yok galiba. Allah daha çok versin de biraz fazla atılmadı mı?" dedi.

Berdan Mardini, düğünde dolar yağmuruna tutuldu
Berdan Mardini,düğün,,dolar,

Ünlü sanatçı Berdan Mardini, önceki akşam bir otelde yapılan düğünde sahneye çıktı. Söylediği şarkılarla dinleyenleri mest eden Mardini'ye dolar yağdı. Sahne aldığı süre boyunca dolarların havadan eksik olmadığı düğünde sık sık başından aşağı dolarlar atılan Berdan Mardini, bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Doların artmasına dikkat çeken sanatçı, "Arkadaşlar doların kurundan haberiniz yok herhalde. Allah daha çok versin de biraz fazla dolar atılmadı mı sanki?" diyerek, gülümsemesi üzerine davetliler kahkaha attı.

Berdan Mardini, düğünde dolar yağmuruna tutuldu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...