Tgrt Haber
31 May 2019 13:11

Beren Saat eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutladı

Uzun zamandır boşanacakları konuşulan ve son olarak Instagram hesabından kazada hayatını kaybeden eski sevgilisinin fotoğrafını paylaşan Beren Saat, bu sefer de eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutladı

Beren Saat eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutladı
beren saat,,magazin,

Beren Saat, 45. yaşına giren Kenan Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımındaki açıklamalar kafaları karıştırdı.

İşte Beren Saat'in çok konuşulan açıklaması:

"Ben oyun arkadaşımı buldum galiba' dedim bir aksam, gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım; bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, ask şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı olduk. Yaydığımız ask enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı... Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar için bunlar, arkadaşlarımızın gözünden hesapsızca biz iste.

"DUYGUSAL SÜRECİ HİÇ MERAK EDEN YOK"

Ne zaman boşanacaksınız diyorlar sürekli; güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok. Boşanmak işin en kolay kısmı, ben evlenmeye de görece az hevesli taraftım zaten. Benim için esas olan hep aşktı, aşktır! Bir yastıkta kocamak mi, beraber ölmek mi insanların bir aşkı başarmaktan anladığı bilemiyorum. Oysa sen, ben, baba'nın gitarı bir yatağın içinde; sonsuz zamanın durakladığı, ömrün tamamlandığı yüz yıllar yaşadık. Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkür ederim. Sen tabi ki yeni şarkılar yazacaksın. Artık içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlık; her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin. İyi ki doğdun da, sana aşık oldum"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...