Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Temmuz 2014 14:12

Beren Saat 'Kösem Sultan' olacak

Kösem Sultan'ı kimin oynayacağı dilden dile dolaşılıyordu ki karar verildi. Kösem Sultan'ı ünlü oyuncu Beren Saat oynayacak.

Beren Saat 'Kösem Sultan' olacak
beren saat, beren saat dizileri, beren saat Kösem Sultan, beren saatin yeni dizisi, Kösem Sultanı kim oynayacak, Kösem Sultan kimdir,

'Kösem Sultan'ı canlandıracağı merak konusuydu ki o isim kesinleşti.  Tims Prodüksi-yon, 'Muhteşem Yüzyıl'dan sonra ikinci kez Osmanlı dönemini konu aldığı yeni dizisi 'Kösem Sultan' için hazırlıklara devam ediyor. 'Muhteşem Yüzyıl'ın final bölümünde tanıtım videosu yayınlanan ve hangi kadın oyuncunun 'Kösem Sultan'ı canlandıracağı merak konusu olan dizinin başrolüyle ilgili isim kesinleşti. 2015 yılının eylül ayında ekrana gelmesi planlanan dizide 'Kösem Sultan'a hayat verecek oyuncunun son olarak 'İntikam' dizisinde kamera karşısına geçen Beren Saat oldu. Başrol için Meryem Uzerli ve Tuba Büyüküstün'ün de adı geçmişti.
Beren Saat dışında 'Kösem Sultan'ı canlandıracak isimler arasında Meryem Uzerli ve Tuba Büyüküstün gibi isimler gösterilse de oyuncuların fanları tarafından yapılan ankette 'Kösem Sultan'ı canlandırması istenen isim Beren Saat olmuştu. Yapım şirketi 'Kösem Sultan' için birçok cast ajansıyla anlaşarak yeni yüzler arayışına da girdi.
Osmanlı tarihinin en etkili kadınlarından biri olan ve asıl adının Anastasia olduğu bilinen 'Kösem Sultan', 1590 yılında Yunanistan'da doğdu. Kösem Sultan, 15 yaşında İstanbul 'a gönderildikten sonra Osmanlı padişahı I. Ahmed'in eşi oldu. Hayatı romanlara, tiyatro oyunlarına ve opera eserlerine konu olan 'Kösem Sultan', oğulları 4. Murat ve İbrahim'le torunu 4. Mehmet döneminde uzun yıllar devlet yönetiminde etkili olmuş bir sultandır. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...