Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Nisan 2015 11:20

Beren Saat'e şehit tepkisi

Güzel oyuncu, memleketi Ankara'da eşi Kenan Doğulu'yla açacağı 'Bis' adlı mekanın fotoğrafını savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu gün paylaşınca eleştiri aldı.

Beren Saat'e şehit tepkisi
nkara,İngilizce,Beren Saat,Kenan Doğulu

Beren Saat, Ankara'da eşi Kenan Doğulu'yla açacağı 'Bis' adlı mekanın hazırlıklarıyla birebir ilgilenirken sosyal medyada eleştiri oklarının hedefindeydi.
MEKANIN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI
Önceki gece herkesin rehin alınan savcının şehit olmasının şokuyla sarsılığı dakikalarda Saat, "The looooong bar waiting" notuyla mekandaki barın görüntüsünü paylaştı.
"ÜLKENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEYİP NASIL PAYLAŞIRSIN"
Saat'e, "Bu kadar kara bir günde ülkesini sevdiğini söyleyip nutuk atan bir kadın olarak nasıl böyle bir fotoğrafı, üstelik kendi dilin dururken İngilizce yorumla paylaşırsın?" şeklinde yüzlerce tepki yağdı.
TEKRAR FOTOĞRAF PAYLAŞTI
Tepkiler devam edince oyuncu, 1 saat sonra "Ne gündü, ülkem için acım ve kaygım çok büyük" mesajını paylaştı. Ancak sert mesajlar gelmeye devam etti.(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...