Tgrt Haber
21 May 2022 12:04 - Güncelleme : 21 May 2022 12:25

Berfu Yenenler yediği lincin sebebini açıkladı ağızlar açık kaldı

2021 yılında Miss Turkey final gecesinde eleştirilerin hedefi haline gelen Berfu Yenenler, linç yediği konuyu anlattı. Sebepleri duyanların ağzı açık kaldı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Berfu Yenenler yediği lincin sebebini açıkladı ağızlar açık kaldı
eser yenenler,berfu yenenler

Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sıklıkla magazin gündeminde konuşulurken Berfu Yenenler'in itirafı gündeme damga vurdu. Eşi Eser Yenenler ile YouTube'da çektikleri videoların birinde linç yediği Miss Turkey 2021 yarışmasının final gecesini anlatan Berfu Yenenler, sözleriyle herkesi şoke etti.

Berfu Yenenler yediği lincin sebebini açıkladı ağızlar açık kaldı

Yenenler, adına açılan sahte bir hesaptan "Koca parası yiyorum" şeklinde tweet atıldığını ve tweeti atanın kendisi olduğu sanılarak takipçilerden linç yediğini söyledi.

Yenenler, pahalı ayakkabı giymediği için dahi eleştiriye uğradığı açıklayarak "Bir ayakkabıya 50 bin lira vermediğim için linç yedim" dedi. Fenomen isim ayrıca yediği linçlerden de bahsederek "Burak Özçivit'in oğlu benim oğlumdan yakışıklı diye linç yemiştim" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...