Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ekim 2018 10:53

Berkay, Arda için dostlarını aramış: 'Mekanı tarayın, Arda'nın da bacağına sıkın'

Şarkıcı Berkay'ın, Arda Turan'ın saldırısı sonrası mekandan çıkarak birilerini aradığı ve "Bu mekanı tarayacaksınız, Arda'nın da bacağına sıkacaksınız." dediği iddia edildi.

Berkay, Arda için dostlarını aramış: 'Mekanı tarayın, Arda'nın da bacağına sıkın'
arda turan,berkay,Özlem Ada Şahin

Sunucu Ece Erken, sunucusu olduğu televizyon programında davada tanık olan ancak adını vermek istemeyen ünlü bir ismin iddialarını ekrana taşıdı.

"NASIL VURURSUN BANA?"

Takvim Gazetesi'nin yer verdiği olay iddiaya göre; Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, Emirgan'daki eğlence mekanında tuvalete giderken Arda'nın dirseği kendisine çarptı. Bunun üzerine "Nasıl vurursun sen bana?" diyerek tepki gösterdi. Ardından Özlem Ada'nın eşi Berkay, Arda'nın olduğu masaya geldi. Futbolcunun omzuna dokunarak "Kaptan seninle bir konuşabilir miyiz?" dedi. Tam Arda'yı ensesinden tutarken yumruk yedi.

"ARDA'NIN BACAĞINA SIKACAKSINIZ"

Berkay, Arda'nın yumruğundan sonra dışarı çıkıp telefonla birilerini aradı ve "Bu mekanı tarayacaksınız, Arda'nın da bacağına sıkacaksınız" dedi. Arda da arkadaşları tarafından dışarı çıkarıldı. Arda Turan, evde eşini titreyerek korkmuş gördü. Özlem Ada Şahin'in eşi Aslıhan Doğan'ı aradığını öğrenince çok sinirlendi ve silahını alıp hastaneye gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...