Tgrt Haber
23 Eylül 2021 16:58

Ettiği küfür pahalıya patladı: Beşiktaş'tan Serdar Ortaç'a suç duyurusu

Beşiktaş Kulübü, Adana Demirspor ile karşılaşmasında ettiği küfür ve hakaret sebebiyle şarkıcı Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Ettiği küfür pahalıya patladı: Beşiktaş'tan Serdar Ortaç'a suç duyurusu
beşiktaş,serdar ortaç,adana demirspor,suç duyurusu

Beşiktaş Kulübü, Adana Demirspor maçıyla alakalı oalrak sahnede kullandığı ifadeler nedeniyle, şarkıcı Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu belirtti. 

Resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Ettiği küfür pahalıya patladı: Beşiktaş'tan Serdar Ortaç'a suç duyurusu

SERDAR ORTAÇ'TAN ÖZÜR

Konuyla ilgili kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Serdar Ortaç, "Adana'da konserim vardı, seyirci ısrarla telefonunu gösterdi ve söylememi istedi. Israrla bunu söyle dedi. Ben de bunu söyledim. Kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem, futbola bakmam bile. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim.

Beşiktaş büyük bir camiadır. Sergen en az 30 senelik dostum. Herkesten özür diliyorum. Adana da Beşiktaş da beni affetsin inşallah" dedi.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Serdar Ortaç, maç günü verdiği konser esnasında, Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşması için sahneden şunları söyledi: "Telefondan bana gösterdiler. Adana Demirspor, bu hafta ağzına s... Helal olsun Adana. O yüzden onun için zıplayacağız"

21 Eylül günü yapılan karşılaşmada toplamda 6 gol atılmış maç, iki takımın beraberliği ile sonuçlanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...