Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Nisan 2016 18:42

Beyoğlu'ndaki çöken bina Kenan İmirzalioğlu'nun çıktı

Daha önce 2 metruk binanın çöktüğü Beyoğlu’nda bu kez oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na ait olduğu iddia edilen 5 katlı tarihi bina yerle bir oldu.

Beyoğlu'ndaki çöken bina Kenan İmirzalioğlu'nun çıktı
kenan imirzalioğlu, bina,

Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta bulunan 5 katlı tarihi metruk bina dün saat 11.00 sıralarında çöktü. Oyuncu İmirzalıoğlu'nun satın aldığı ve amcaoğlu Burak İmirzalıoğlu tarafından tadilat yapıldığı iddia edilen binadan çökme öncesinde çatırtı sesleri geldi. Çevredeki esnaf, sokaktan geçenleri uyararak uzaklaştırdı. O sırada sokaktan geçen kamyonet sürücüsü ise çöken binanın enkazı altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Bina 5 saniye içinde yerle bir oldu. Demir parçaları, kamyonetin üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, sokağı tamamen kapatarak güvenlik çemberi oluşturdu. İtfaiye ekipleri de enkaz çalışması yaptı. Arama kurtarma ekipleri, köpeklerle arama yaptı. Binanın enkazı altında kalan olmadığı belirlendi. Yıkılan bina boştu. Mahalle sakinleri çöken binanın etrafının aylar öncesinden demir levhalarla kapatıldığını birkaç gün önce de binanın temelinde kazı ve yıkım yapıldığını belirtti. İddialara göre; İmirzalıoğlu birkaç ay önce bu binanın yanındaki birkaç binayı daha satın aldı. Apart otel yapmak için çalışma başlattı. Belediye tarafından rölöve ve restitüsyon projeleri onaylandı. Geçen yıl da restorasyon projeleri hazırlandı. İmirzalıoğlu'nun binasıyla birlikte son 1 yılda Beyoğlu'nda 3 metruk bina çöktü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...