Tgrt Haber
20 Mart 2015 11:11

Bieber’a eski komşusundan yeni dava

Genç yaşta ünlenen Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber hakkında, eski komşusunun suratına tükürdüğü, gürültülü partiler, uyuşturucu kullanımı ve agresif bir şekilde araç kullanmaktan dolayı ailesini korkuttuğu gerekçesiyle dava açıldı.

Bieber’a eski komşusundan yeni dava
Justin Bieber

Jeffrey Schwartz, Bieber’ı mahalle içerisinde hızlı araç sürmekten dolayı uyarmasının ardından, genç şarkıcının suratına tükürdüğünü iddia ettiği tarihten yaklaşık 2 sene sonra, eşi Suzanne Schwartz ile birlikte yeni bir dava açtı. Dava dosyasında Bieber’ın Schwartz’ın evine yumurta atması sebebiyle hasar oluştuğundan söz edildi.
Bieber’ın California’da bulunan Calabasas kentinde kapalı bir site içinde yaşadığı süre içerisindeki davranışları üzerine açılan davada, saldırı ve yaralama, başkasının mülküne izinsiz girme ve gürültülü partiler ile sürekli marihuana kullanımının yol açtığı manevi zarara neden olmaktan dolayı 25 bin dolardan fazla tazminat talebinde bulunuldu.
Daha evvel hakkında açılan davada vandalizmle suçlanan ancak şartlı tahliye ile serbest bırakılan 21 yaşındaki Bieber, aileye sebebiyet verdiği zararlardan dolayı şimdiye kadar 80 bin dolar ödemişti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...