Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 14:46

Bill Gates Bodrum'a geldi yemek için ödediği para dudak uçuklattı

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, lüks yatıyla Bodrum açıklarına geldi. Arkadaşlarıyla Bodrum'da akşam yemeği yiyen ünlü milyarderin ödediği hesap duyanları şaşırttı.

Bill Gates Bodrum'a geldi yemek için ödediği para dudak uçuklattı
bill gates,bodrum

Rus milyarderin ardından ABD'li milyarder, Microsoft'un sahibi Bill Gates, sessiz sedasız Türkiye'ye geldi. Geçtiğimiz günlerde ultra lüks yatıyla Ege'nin gözde tatil beldesi Bodrum'un açıklarına ulaştı. Arkadaşlarıyla birlikte ünlü bir otelin et restoranına gitti. 

Sabah'ın haberine göre, Bodrum'da arkadaşlarıyla oldukça eğlenceli vakit geçiren Gates, restoranda resmen masayı donattı, arkadaşlarıyla yemek ziyafeti çekti. Ardından ise ödediği hesap duyanların ağzını açık bıraktı. Gates ve altı arkadaşı, bir akşam yemeği için 80 bin lira ödedi.

Bill Gates Bodrum'a geldi yemek için ödediği para dudak uçuklattıZiyaretini gizli tutan ve basına yakalanmamayı başaran Gates, ardından mekandan ayrılıp lüks teknesine geçti. Gates'in teknesinin Süveyş Kanalı yakınlarında olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...