Tgrt Haber
21 Şubat 2022 17:21 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 22:09

Cem Yılmaz sahte Bill Gates maili ile gündem oldu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Bill Gates'ten kendisine gelen maili paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Dolandırıcılık amaçlı gönderilen maili "Dolandırıcılığın bile kalitesi düştü." ifadeleriyle paylaşan komedyenin ifşası çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Cem Yılmaz, Bill Gates'ten gelen e-maili ifşa etti.
Cem Yılmaz, Bill Gates'ten gelen e-maili ifşa etti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyada paylaştığı 'Bill Gates'ten gelen mail' ile kısa sürede gündem oldu. Kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dolandırıcılığın bile kalitesi düştü" dedi.

Kendisine dolandırıcılık amaçlı gönderilen bir e-maili ifşa eden Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dolandırıcılığın bile kalitesi düştü. Bill Gates diye mail atılır mı?" ifadelerini kullandı.

'Mr. Bill Gates' kullanıcı adlı mail adresinden kendisine gelen e-maili Twitter adresinden ifşa eden Yılmaz paylaşımında, "Az evvel bana gelen mail. Ulan her şey paspallaştı dolandırıcılığın bile kalitesi düştü. Bill Gates diye mail atılır mı ya" ifadelerini kullandı. Takipçileri ise yorumlarda, 'İllümünati'ye davet' ve 'altın buldum' gibi konularla çok sayıda dolandırıcılık mesajı paylaşarak duruma tepki gösterdi.

Cem Yılmaz sahte Bill Gates maili ile gündem oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...