Tgrt Haber
04 Haziran 2022 17:04 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 17:36

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'dan haber var! Yaşadıklarını bir bir anlattı

Bir süredir kanser tedavisi gören Billur Kalkavan, yaşadıklarını anlattı. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Kalkavan, son sağlık durumunu da açıkladı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'dan haber var! Yaşadıklarını bir bir anlattı
billur kalkavan,kanser

Geçtiğimiz haftalarda Hamdi Alkan'ın fotoğraf paylaşmasıyla ortaya çıkan Billu Kalkavan'ın hastalığı, sevenleri tarafından öğrenildiğinden beri Kalkavan, sosyal medya kullanmaya yeniden başladı. Hastalıkla mücadelesinin ilk günlerinde oldukça aktif olduğu sosyal medyadan uzaklaşan Kalkavan, şimdilerde Instagram hesabından sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi veriyor. 

Kemoterapi tedavisi nedeniyle zaman zaman hastanede kalan geçtiğimiz gün 3. kemoterapiden sonra son halini sevenleriyle paylaştı. Yine hastaneden bir fotoğraf paylaşan Kalkavan, sağlık durumuna ilişkin şunları yazdı:

"Hastanede kalmamın sebebi burada iyi bakılıyor olmam. Evde zorlanıyoruz haliyle. Kilo aldım az da olsa. 3. kemoterapiden sonra hiç sıkıntı çekmedim, bulantı falan yok, hafif halsizlik o kadar. Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım iyi geldi valla. Her gün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde, ilginize alakanıza tekrar teşekkürler iyileşmemdeki en büyük etken çünkü. Herkesi seviyorum, hiç bir şeye kızmıyorum, kabulde ve akıştayım. Böylesi daha kolaymış."

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'dan haber var! Yaşadıklarını bir bir anlattı

''KİLO ALMAYI BAŞARAMIYORUM''

Öte yandan Billu Kalkavan, 3. kemoterapiye girmeden önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kilo alamadığını, doktorların bu konuda uyarıları olduğunu söylemişti. Kalkavan, Instagram paylaşımına, "3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7 kg ki bana çok az" notunu yazmıştı.

Doktorların kendisine kilo alması tavsiyesinde bulunduğunu belirten Kalkavan, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

"Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemoterapi var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor.''

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...