Tgrt Haber
02 Ağustos 2022 11:35 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 11:50

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan kötü haber: Çok kötü günler yaşadım

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan bir süredir sosyal medyada paylaşım yapamayınca herkes meraklanmaya başlamıştı ki Kalkavan, sessizliğinin sebebini açıkladı. Tedavisi sırasında zatürre olduğunu açıklayan Kalkavan, çok zor günler yaşadığını söyledi.

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan kötü haber: Çok kötü günler yaşadım
billur kalkavan,kanser,zatürre

Geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan'ın yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla Billur Kalkavan'ın akciğer kanseri olduğu ortaya çıkmıştı. Kalkavan, hastalığının ortaya çıkmasının ardından sevenleri için sıklıkla sosyal medya hesabı Instagram'da paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında bilgi veriyordu ki bu bilgilendirmeler bir süredir kayboldu. Kalkavan'ın neden sessizliğe gömüldüğü ortaya çıktı. 

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan kötü haber: Çok kötü günler yaşadım

59 yaşındaki başarılı oyuncu, hastanede tedavi gördüğü sırada zatürreye yakalandığını açıkladı. Çok zor günler geçirdiğini söyleyen Klakavan, son sağlık durumuna ilişkin şunları söyledi:

"Epeydir paylaşım yapmadım ve sizler de merak ettiniz. Arayıp yazanlara cevap verecek halim olmadı. Hastanede zatürre oldum ve ciğerimden su alındı. Çok kötü şeyler yaşadım. Tatsız olaylardan bahsetmeyelim. Çok tatsız olaylar yaşadım o yüzden cevap verecek halim olmadı. Tedavilerim çok güzel gidiyor. Bugün çekim yaptık, çok yoruldum tabi. Nefes almakta biraz zorlanıyorum. Kemoterapilerim de güzel gidiyor. Bir şey paylaşamadığım için kusuruma bakmayın çünkü hiç halim olmadı. Merak edenlerden ve diğer tüm herkesten özür diliyorum.''

Zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Kalkavan, kendisini arayanlara geri dönemediği için anlayış beklediğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...