Tgrt Haber
26 May 2022 14:53 - Güncelleme : 26 May 2022 15:10

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan sevenlerine uyarı: İlaç ve doktor yollamayın

Billur Kalkavan'ın akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkınca yüzlerce kişi destek mesajları attı. Kalkavan ise sevenlerine hem bir uyarıda bulundu hem de teşekkürlerini sundu.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan sevenlerine uyarı: İlaç ve doktor yollamayın
billur kalkavan,kanser

Geçtiğimiz günlerde Billur Kalkavan'ın fotoğrafını sosyal medya platformu Instagram'da paylaşan Hamdi Alkan, Kalkavan'ın hastalığını da herkese duyurmuş oldu. Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Kalkavan, Hamdi Alkan'ın paylaşımına kadar hastalığını sakladı. Hastalığının ortaya çıkmasıyla sevenlerinden büyük bir ilgi gören Kalkavan, Instagram hesabından doktoruyla fotoğrafını paylaşarak hem bir ricada bulundu hem de sevenlerine teşekkür etti. Kalkavan, paylaşımına şunları yazdı: 

"Hastanenin tüm çalışanları, şahane hemşireleri, müthiş servisi ve bakımında çok rahat ettiğimden dolayı kemoterapilerden sonra birkaç gün kalıp öyle dönüyorum evime. Neticede kediler olmadan, uykum bölünmeden çok rahat ediyorum."

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan sevenlerine uyarı: İlaç ve doktor yollamayın

"Hamdi Alkan'ımın ve Enver Aysever'imin paylaşımlarından sonra gördüğüm ilgi, sevgi, alaka beni çok motive etti herkesten Allah razı olsun. Sadece bir ricam var. Bana lütfen doktor, ilaç, bitki, vs. tavsiyeleri göndermeyin. Burada aldığım en ileri teknoloji tedavi yöntemleriyle devam edeceğim. Yolladığınız hiç bir şeye de itibar etmem hele ki doktoruma danışmadan asla. Çalışması yapılmamış ilaçlar, bitkiler, vb. şeyler çok ters tepebilir. Herkese sonsuz teşekkürler."

''LÜTFEN ARAMAYIN, ÇOK YORULUYORUM''

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Billur Kalkavan, Hamdi Alkan'ın kendisinden fotoğrafı paylaşmak için izin istediğini söyleyerek bir ricada daha bulunmuştu. Kalkavan, Instagram paylaşımına şunları yazmıştı:

"Bugün Hamdi Alkan'ım ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Valla çok mutlu oldum. Allah razı olsun. Ben fotoyu biraz düzelttim ama kusura bakmayın. Bir ricam var, lütfen aramayın, mesaj atın çok yoruluyorum."

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan sevenlerine uyarı: İlaç ve doktor yollamayın

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...