Tgrt Haber
23 May 2022 12:32 - Güncelleme : 23 May 2022 12:48

Billur Kalkavan'ın hastalığı ortaya çıktı! İlk destek Pınar Altuğ'dan geldi

Son zamanlarda sıklıkla kullandığı sosyal medyadan uzaklaşan Billur Kalkavan'ın akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Hamdi Alkan, Kalkavan'ın son halini paylaşırken ilk destek ise Pınar Altuğ'dan geldi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Billur Kalkavan'ın hastalığı ortaya çıktı! İlk destek Pınar Altuğ'dan geldi
kanser,billur kalkavan

Zaman zaman gündeme dair yaptığı yorumlarla adından söz ettiren ve sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan Billur Kalkavan'ın son zamanlarda sosyal medyadan neden uzak kaldığı anlaşıldı. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Billur Kalkavan'ın son halini, Hamdi Alkan paylaştı. Alkan, paylaşımına ise ''Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım" notunu düştü. 

Billur Kalkavan'ın hastalığı ortaya çıktı! İlk destek Pınar Altuğ'dan geldi

Bir süredir gözlerden uzak bir şekilde tedavi gören başarılı oyuncu Billur Kalkavan'ın kanserle mücadele ettiği öğrenildi.

İLK DESTEK PINAR ALTUĞ'DAN

Billur Kalkavan'ın son halini gören Pınar Altuğ sosyal medya hesabından ünlü oyuncuya destek verdi. Pınar Altuğ "Billur güçlü kadındır" yazdı. Billur Kalkavan'ın sosyal medyada yayılan paylaşımı sonrası pek çok iyi dilek mesajı yazıldı.

Billur Kalkavan'ın hastalığı ortaya çıktı! İlk destek Pınar Altuğ'dan geldi

PEKİ, BİLLUR KALKAN KİMDİR, HASTALIĞI NE?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde İstanbul Beylerbeyi'nde doğdu. Annesi Nuyan Hanım, babası armatör Nazım Kalkavan'dır. Rıza adında kardeşi bulunur. Kadıköy Maarif Koleji'nde eğitim gördü, liseyi okuduğu sırada okulu bıraktı. 1984'te Amerika'da lise bitirme imtihanlarına girdi.

16 yaşında Mudo'da çalışmaya başladı. Sonra da Ömer Çavuşoğlu ve Ahmet Kozanoğlu'nun şirketlerinde devam etti. 18 yaşında Güneş Gazetesi'nde Güneri Civaoğlu'nun Sekreteri olarak çalıştı. Güneri Civaoğlu'nun gazetesi satılınca Amerika'ya gitti ve 4 sene kalıp geri döndü.

Sinemadaki ilk rolünü, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde canlandırdı. 1980 yılından itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2000 yılında ''Marion ile Muhammed" adlı tiyatro oyununda oynadı. 2010 yılında TürkMax ekranlarında 'Konuşmazsak Çatlarım' adlı programı sundu. 2012 yılında HTV kanalında haftanın 5 günü 00:00-01:00 arası program yaptı. 2012 yılında TV8'de yayınlanan ve çekimleri Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yer aldı.

Son zamanlarda YouTube'da kurduğu ''BillurTV'' kanalında yaptığı programlarla sevenleriyle buluşuyordu.

59 yaşındaki Kalkavan akciğer kanserine yakalandı. Özel bir hastanede tedavi gören Kalkavan'ın bu süreçte en büyük destekçisi kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Buğra Bahadırlı.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...