Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2014 11:52

Bioenerji Uzmanı'ndan Serdar Ortaç'a tedavi teklifi

Bioenerji Uzmanı Yusuf Sağlam, Multipl Skleroz hastalığıyla mücadele eden ünlü popçu Serdar Ortaç'ı, bioenerji yöntemiyle tedavi edebileceğini söyledi.

Bioenerji Uzmanı'ndan Serdar Ortaç'a tedavi teklifi
bioenerji uzamanı,serdar ortaç,sağlık,ms hastalığı,

Bioenerji Uzmanı Yusuf Sağlam, Multipl Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden ünlü popçu Serdar Ortaç'ı, bioenerji yöntemiyle tedavi edebileceğini söyledi.15 yıldır çeşitli hastalıkların teşhis ve tedavisini yapan Bioenerji Uzmanı Yusuf Sağlam, uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden ve sesini sosyal medya üzerinden duyuran ünlü popçu Serdar Ortaç'ın tedavisine talip olduğunu açıkladı. Çaresi bulunmayan birçok hastalığın bioenerji yöntemiyle tedavi edilebildiğini belirten Sağlam, Serdar Ortaç'ın da MS hastalığını yenmesinin mümkün olduğuna vurgu yaparak, “Allah'ın izniyle, bizim gibi insanların yapacağı çalışmalarla, Serdar Ortaç bu hastalığı yüzde 80-90 atlatır” dedi.
MS hastalığının genel yapısını bildiğini ve tıbben tedavisinde kortizon kullanıldığını belirten Sağlam, bioenerji tedavisini şöyle açıkladı: “Biz de hastalıklı bölgeye enerji transferi yaparak, oranın bağışıklık sistemini güçlendirerek, hastalığa karşı bir etken yapıyoruz. Aslında bir nevi, bizim yaptığımız katkılar ve vücudun kendi yaptığı katkılarla, hastalığı tedavi ediyoruz.”
Bugüne kadar teşhis ve tedavi ettiği hastalıkları sıralayan Sağlam, “Onlarca hastalık var sayabileceğim. Kanserden tutun, epilepsiye kadar. En büyük hastalık kanserdir. Tedavi ettiğimiz yüzlerce hasta var. Kanserden, epilepsiden, migrenden, fibyomiyaljiden tutun, böbrek hastalıklarına kadar onlarca vaka var. Beyninde ödem ve kist olan bir hastam vardı. Astım ve böbrek yetmezliği de vardı. Onların tedavisini yapmıştık. Hatta kendi doktoru da Adana'da. Bunun mükemmel bir şey olduğunu, beynindeki ödem ve kistin kalmadığını söylemiş kendisine” ifadelerini kullandı.
Evlendikten kısa bir süre sonra MS hastalığına yakalanan ve yatalak hale gelen ünlü popçu Serdar Ortaç'ın hastalık evrelerini yayımladığı videoları izleyip, katkı sunmak istediğinin söyleyen Yusuf Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı:
“Sertaç Ortaç'ın internetten yardım talebini izledim. Ben de ona ulaşmak için çalışıyorum. Eğer kendisi bana ulaşırsa Allah'ın izniyle ona çok büyük bir faydamız ve tedavi konusunda bayağı bir katkımız bulunacak. Ben kendisine yardımda bulunmak ve yardımcı olmak istiyorum. Eğer kendisi de buna açıksa, ben tedavisine talibim.” 

Bioenerji Uzmanı'ndan Serdar Ortaç'a tedavi teklifi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...