Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Kasım 2018 15:05

Bir zamanlar eşleri ve erkek arkadaşlarından şiddet gören ünlüler

Ülkemizde birçok kadın şiddete maruz kalıyor. Kimi sessiz kalıyor, kimi ise bas bas bağırmayı tercih ediyor. Öyle ki yere göğe konulamayan ünlü kadınlar bile şiddete maruz kalıyor. İşte örnekleri...

Bir zamanlar eşleri ve erkek arkadaşlarından şiddet gören ünlüler
şiddet gören ünlüler,kadına şiddet

SILA GENÇOĞLU

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu ve mahkemeden Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı.

ASENA

Oryantal Asena, İstanbul Bodrum yolundaki bir benzincide Tatlıses'ten dayak yerken kameralara yansıdı. Asena diğerleri gibi dayak yediğini itiraf edemedi.

BANU ALKAN

Bir zamanların Afrodit lakaplı sinema sanatçısı Banu Alkan, uzatmalı sevgilisi Murat Taşdemir'den canlı yayında tokat yemişti. 'Dobra Dobra' programına konuk olan iki sevgili, sohbet ederken Banu Alkan'ın Taşdemir'e bir bardak su atması üzerine, Taşdemir sinirlenerek Alkan'ı tokatlamıştı.

ECE ERKEN

Sunucu Ece Erken, dayak yüzünden yuvası dağılan ünlülerden. Yedi yıl birlikte olduğu Tuncer Öztarhan ile 2007 yılında nikah masasına oturan Ece Erken, eşinin kendisine sürekli şiddet uygulamasından dolayı boşandı. Ece Erken'in 2014'te evlendiği Serkan Uçar'dan da şiddet gördüğü iddia edilmişti. Eymen adında bir oğulları olan ikili 2015 yılında boşandı.

TUĞBA ÖZERK

Kıbrıs'ın en zengin işadamlarından gösterilen Erhan Kanioğulları ile şarkıcı eşi Tuğba Özerk 2008 yılında Beykoz Adliyesi'nde karşı karşıya gelmişti. Tuğba Özerk, dava dilekçesinde eşinin boyun ve göğsüne sıcak çay fırlatarak haşladığını anlatmıştı.

DENİZ AKKAYA

Deniz Akkaya da sevgili ve eşlerinden dayak yiyen ünlü isimler arasında. Akkaya yıllar önce işletmeci sevgilisi Murat Aslan tarafından darp edilmişti. Ünlü manken, eski sevgilisi Murat Aslan'dan kıskançlık kavgası sırasında dayak yemişti. Doktora giden ve kulağında işitme kaybı olduğunu belgeleyen manken, Aslan'dan davacı olmuştu. Şiddet gördüğünü ekranlarda cesurca dile getiren Akkaya, bir röportajında, kendisine vuran sevgilisine, "Lütfen suratıma vurma, ben yüzümle kazanıyorum" diye yalvardığını söylemişti.

Akkaya daha sonra kızının babası Efe Önbilgin'den dayak yediğini açıklamıştı.

ZEYNEP TOKUŞ

Manken Zeynep Tokuş , 2005'te eşi jinekolog Alp Nuhoğlu'ndan dayak yediği için ayrılma noktasına gelmişti. Bu olayın üzerine barışan çift, daha sonra boşanmıştı.

ARZU YANARDAĞ

Tardu Flordun, 2003'te sevgilisi Arzu Yanardağ'ın burnunu ısırarak mankeni hastanelik etmişti.

CANAN ERGÜDER

Tardu Flordun'un vukuatı da bununla sınırlı kalmadı. Üç yıl önce oyuncu sevgilisi Canan Ergüder'i darp ettiği için ayrılmışlardı.

CEREN HİNDİSTAN

Oyuncu Ceren Hindistan eski eşi Ümit Aslan'dan şiddet gördüğünü iddia etmişti.

Hindistan, eski eşinden hamilelik döneminde şiddet gördüğünü dile getirmişti.

MERAL KAPLAN

Meral Kaplan da Tuğba Özerk'in eski eşi Erhan Kanioğlu'ndan dayak yediği iddiasıyla boşanma davası açtı.

Erhan Kanioğlu'ndan bir kızı olan Meral Kaplan, "Bakıcım tarafından darp edildim. Eşim de ona yardım etti. Boşanmak istiyorum" dedi.

EYLEM TORAMAN

Futbolcu İbrahim Toraman eşi Eylem Toraman'a şiddet uygulamıştı. Bu olayın ardından mahkemeden İbrahim Toraman için uzaklaştırma kararı çıkartılmıştı.

Kendisi de bir avukat olan Eylem Toraman, İbrahim Toraman'la ilişkisini en başından anlattı: "Bir müvekkilim vasıtasıyla yollarımız kesişti. İlişkimizin üçüncü yılında hamile kaldım. İbrahim bebeğin doğmasını istemedi ve bebeği aldırmam için bana baskı yaptı. Ama ben dünyanın en büyük kimya şirketlerinden birinin Türkiye hukuk müdürüydüm. 'Kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ve bebeğimi öldürmek istemiyorum. Bebeğin nikahlı bir şekilde dünyaya gelmesini istiyorum' dedim. Bebeği kanunen aldırabileceğimiz zamanın dolmasına bir gün kala AVM'de kavga ettik. Bana 'Çocuğu aldıracaksın, kalk hastaneye gidiyoruz' dedi ve büyük bir tartışma çıktı. Bu görüntüler şu an mahkemede olduğu için paylaşamıyorum. Ona çok aşıktım…."

DEMET AKALIN

Demet Akalın bir dönem eşi olan Oğuz Kayhan'dan doğum gününde tokat yemişti. Neye uğradığını şaşıran Akalın, kendisinden özür dileyen sevgilisini affetmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...