Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ocak 2022 15:41 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:47

Bizim Köyün Kızları yarışmacısı Kübra Ece intihar etti

Televizyonda yayınlanan Bizim Köyün Kızları adlı yarışmada ünlenen Kübra Ece'nin intihar ettiği iddia edildi. Nişanlısı tarafından geçtiğimiz yıl aldatılan Ece'nin bunalıma girdiğini iddialar arasında yer aldı.

Bizim Köyün Kızları yarışmacısı Kübra Ece intihar etti
Yarışma,İntihar,Kadın

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları adlı yarışmada ünlenen 29 yaşındaki Kübra Ece, 4 kattan kendini boşluğa bırakarak intihar ettiği iddia edildi. İntihar iddialarından sonra sosya medyada, Ece'nin geçtğimiz yıl nişanlısı tarafından aldatıldığı ve bunalıma girdiği iddia edildi.

Magazinburada'nın haberine göre; Ece nişanlısı ile evlilik hazırlıkları yaparken ihanetle sarsıldığı ve Ece'nin intihar etme sebebi olarak nişanlısını evinde başka bir kadınla uygunsuz bir şekilde yakalaması iddiası ortaya atıldı. 

Genç kızın intiharında aynı zamanda cinayet şüphesi üzerinde de duruluyor. Kübra Ece'nin ölüm haberini sosyal medyada duyanlar "İntihar olduğuna inanmıyorum" yorumlarında bulundu.

"İNANMAK İSTEMEDİM"

Vefat haberini Ece'nin de arkadaşı olan, Instagram fenomeni Habibe Durkaya yaptığı paylaşımıyla da doğruladı. Durkaya "Babanla konuşana kadar inanmak istemedim. Neden gittin neden? Ben seni hep gülen yüzünle hazırlayacağım. BKK'nın (Bizim Köyün Kızları) meleği. Mekanın cennet olsun" ifadelerini kullandı.

KÜBRA ECE KİMDİR?

Kübra Ece katıldığı yarışma programında kendini şu ifadelerle anlatmıştı:

"29 yaşındayım. Muhasebe ile uğraşıyorum ama çok renkli bir karakter olduğum için esnaflığa adım attım. Ticaretle uğraşıyorum, fırıncıyım. Hayatımda hiç köye gitmedim. Köy hayatım olmadı. Hiç köye adım atmayıp, inek - koyun görmemiş bir kadının nasıl birinci olduğunu göstermek istiyorum azmimle inadımla"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...