Tgrt Haber
21 Ocak 2022 10:13

Breziyalı şarkıcı Elza Soares 91 yaşında hayatını kaybetti

Brezilyalı ünlü samba şarkıcısı Elza Soares, 91 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini ailesi sosyal medya hesabından duyurdu.

Breziyalı şarkıcı Elza Soares 91 yaşında hayatını kaybetti
Brezilya,Samba,Şarkıcı

Samba ikonu olarak tanınan dünayca ünlü Brezilyalı şarkıcı Elza Soares 91 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Şarkıcının ailesi, kötü haberi sosyal medya platformu Instagram’dan açıkladı. Paylaşımda şarkıcının dün hayatını kaybettiği belirtildi.

Ailesi tarafından yapılan açıklamada, “91 yaşındaki şarkıcı ve besteci Elza Soares'in Rio de Janeiro'daki evinde saat 15:45'te hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ve üzüntüyle bildiriyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Soares'in "doğal sebepler" nedeniyle öldüğü aktarılan açıklamada, başka detay paylaşılmadı.

ELZA SOARES KİMDİR?

Haziran 1930'da Rio de Janeiro'da doğan Elza Soares, 1960'ların başında samba şarkıları söyleyerek ünlü olmuş ve 1999 yılı BBC Londra yarışmasında "Bin yılın şarkıcısı" unvanını kazanmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...