Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ocak 2014 14:53

Bülent Ersoy, Nazlı Ilıcak ve Oktay Kaynarca'yı topa tuttu

Bülent Ersoy, 12 Ocak'taki Kandil Gecesi yayınlanan şov programına türban takarak çıkmış ve günlerce Türkiye gündemini meşgul etmişti.

Bülent Ersoy,  Nazlı Ilıcak ve Oktay Kaynarca'yı topa tuttu
bülent ersoy,nazlı ılıcak,oktay kaynarca,program,türban takması,diva,

Türban takmasıyla eleştirilen Diva'nın öfkesinden en büyük payı Ilıcak aldı. Ünlü şarkıcı, Nazlı Ilıcak için şunları yazdı:Ersoy'un Nazlı Ilıcak'a öfke saçmasının ardında gazetecinin Bülent Ersoy'un türban takması hakkında yaptığı yorum yatıyor. Ilıcak twitter'da Diva'nın ameliyat olmadan önceki fotoğrafını paylaşıp altına; "Bülent Ersoy'u televizyonda görünce, hangisi daha iyi dedim. TV'de gördüğümüz Bülent Hanım mı, yoksa delikanlı Bülent mi?" diye yazmıştı. Diva; Oktay Kaynarca içinse şöyle dedi: "Çıkmış hadsizce ve içi başka dışı başka bukalemun misali renk değiştirircesine rüzgardaki yaprağın gayesizliği ile savruluyor. Benden bir kare resim için saatlerce bekleyen hatta resimde 'Sizi öpebilir miyim?' diyen 'Ustura Oktay' paye mi alamamıştır ki bu cürette bulunmuştur?"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...